Вхід | Реєстрація

У Ганжівці відновлюють стадіон

У Ганжівці відновлюють стадіон

Минулого тижня до редакції зателефонували і повідомили, що із глиняного кар’єру, що поряд із селом Ганжівка, знову почали видобувати сировину. Та виявилося, що працівники фірми «Альтком» вибирають ґрунт та везуть його в Ганжівку.

Нагадаємо, що видобування глини та піску із усіх кар’єрів на території Кобеляцького району було призупинене після низки виступів громадських діячів та відкритих кримінальних проваджень. Фірма «Альтком», яка працювала на ганжівському кар’єрі і вибирала сировину для будівництва автомобільної розв’язки, теж була змушена згорнути свою діяльність. Точніше, будівництво «альткомівці» продовжують, але ґрунт, необхідний для проведення робіт, беруть за межами Кобеляцького району.

Тому повідомлення про те, що на ганжівському кар’єрі знову почала працювати техніка, заслуговувало на увагу.

Водій потужного вантажного «Мерседеса», який спостерігав за тим, як його машину заповнюють ґрунтом, пояснив:

— Ми глину не беремо. Землю веземо на ганжівський стадіон. Хочете — їдьте перевіряйте. Поліцейські вже були, ми пояснення давали.

Ґрунт дійсно відвозили на сільський стадіон, що на околиці Ганжівки.

Через кілька годин зателефонував сільський голова Сергій Кобель, до якого ми якраз збиралися звернутися за роз’ясненням. Сергій Андрійович розповів:

— «Альткомівці», згідно із угодою, укладеною між ними і сільрадою, відновлюють нам стадіон. Спочатку вони встановили там нові футбольні ворота. Зараз завезуть землю, спланують її. Засипати ґрунтом будемо не все футбольне поле, а лише його частину. Навесні, думаю, посіємо там газонну траву. Навіщо в Ганжівці стадіон? По-перше, у селі є молодь, яка займається фізкультурою. По-друге, цілком можливо, що на новому футбольному полі гратиме й команда із Мідянівки. Там у селі поле дуже вузьке і з великим нахилом в один бік.

Сергій Кобель відзначив, що шляховики, які брали глину із кар’єру, сумлінно виконували свої зобов’язання перед сільрадою. І висловив сподівання, що діяльність із видобування глини в районі, врешті-решт, стане повністю законною.


Автор: Ігор ФіЛОНЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 вересня 2018, 16:25 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації