Вхід | Реєстрація

У Юр’ївці відремонтують клуб, а в Бабайківці — шкільний актовий зал

У Юр’ївці відремонтують клуб, а в Бабайківці — шкільний актовий зал

На ремонтні роботи із бюджету Царичанської об’єднаної територіальної громади витратять 130 000 гривень.
У лютому депутати Царичанської селищної ради прийняли рішення запровадити «Бюджет участі громади». На конкурс жителі Царичанської ОТГ подали 16 проектів, які були направлені на покращення освітнього (10), спортивного (3), культурного (2) напрямків та охорони здоров’я (1). Загальна сума всіх проектів склала 980 000 гривень.

У електронному голосуванні взяли участь близько 400 чоловік, у паперовому — 852. Найбільшу кількість балів отримали проекти «Облаштування приміщення «Центр активного відпочинку в селі Юр’ївка» з бюджетом 80 000 гривень (9,2 відсотка мешканців старостинського округу) та «Актова зала Бабайківської школи — центр творчої взаємодії мешканців громади» з бюджетом 50 000 гривень (7,7 % мешканців старостинського округу). Староста Юр’ївського старостинського округу Людмила Чернявська та директор Бабайківської школи Валентина Ковтун отримали подарункові сертифікати від селищного голови Геннадія Сумського.

Зважаючи на велику кількість важливих проектів, що надійшли на конкурс, та активну участь у конкурсі


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 вересня 2018, 15:45 | Царичанка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації