Вхід | Реєстрація

На святі декламували вірші місцевого вчителя

На святі декламували вірші місцевого вчителя

22 вересня у Старосанжарському будинку культури на свято Дня села завітали місцеві жителі та гості.
З вітальними словами перед присутніми виступили секретар Малоперещепинської сільської ради Неля Жолоб, спеціаліст-землевпорядник Наталія Божко та спеціаліст з культури Валентина Сорокова.

Настоятель Свято-Успенського храму отець Василій запросив усіх до спільної молитви, привітав громаду та традиційно освятив короваї. Від виконавчого комітету сільської ради грамоти та подяки отримали керівники закладів, колективи, жителі села. Юні артисти декламували вірші про рідне село, які написала завуч школи Людмила Дзюбан.

Для глядачів виступали Людмила Олефір, Олена Москаленко, Дмитро Гошта, Владислав Луговський, Надія Чорнойван, Світлана та Наталія Василенко, Поліна Старостенко, Катерина Корсун, Вікторія Соломко та ансамбль «Вербиченька». Присутні віддячили артистам гучними оплесками.

Після святкового концерту всіх гостей частували смачним кулішем, який приготувала Наталія Марененко. На подвір’ї клубу для юних старосанжарців проводились різні конкурси. Увечері небо засяяло святковим феєрверком.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 вересня 2018, 12:04 | Царичанка | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації