Вхід | Реєстрація

Усиновити дитину — народити серцем

Усиновити дитину — народити серцем

День усиновлення — свято України, яке щороку припадає на 30 вересня та збігається із днем християнського свята Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії. Про встановлення свята було оголошено на Всеукраїнському форумі усиновлювачів, який проходив 27 листопада 2008 року в Києві.

Це — свято усиновлювачів, опікунів, прийомних батьків, батьків–вихователів, які прийняли у свої сім’ї обездолених дітей.

— Усиновити дитину — це народити її серцем, — так вважають ті, хто прийняв для себе таке рішення.

За даними служби у справах дітей Царичанської райдержадміністрації, на території району проживає 10 усиновителів, які виховують 11 усиновлених дітлахів; 35 опікунів та піклувальників, які виховують 48 дітей; 6 прийомних сімей та 2 дитячі будинки сімейного типу, котрі виховують 26 дітей. В Україні на сьогодні більше 18 тисяч дітей чекають на усиновлення.

Господиня дитячого будинку сімейного типу в Залелії Ляшківської ОТГ Олена Іванова радіє від того, що має багато діток, котрим може дати любов і прихисток. Пані Олена каже:

— Ось такі ми чудові та щасливі. Бувають сльози і відчай. Та коли маленькі рученята витирають твої сльози — це коштує дорожче усього золота і діамантів. Про нас говорять різне, але в мене одна для всіх відповідь: візьміть дітей до себе і спробуйте.


Автор: Олена Маренич


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 жовтня 2018, 17:17 | Царичанка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації