Вхід | Реєстрація

На вихідних у Зачепилівці побував «Ревізор»

На вихідних у Зачепилівці побував «Ревізор»

29 вересня жителі цього населеного пункту відсвяткували День села.

Не дивлячись на дрібний дощ, який розпочався під час святкових заходів, у сільському Будинку культури не було вільних місць. Бажаючі подивитись концерт стояли навіть у проходах. Зі святом жителів населеного пункту привітали староста села Михайло Заріцький, народний депутат Андрій Река та голова Новосанжарської об’єднаної територіальної громади Інна Коба.

Селищний голова вручила почесні грамоти та грошові премії в розмірі 500 гривень жителям села, які відзначилися на ліквідації пожежі, що виникла в межах Зачепилівського ботанічного заказника. Найбільшу активність при ліквідації пожежі проявили Владислав Панченко, Віталій Очерідник та Петро Охтирський.

Михайло Заріцький розповів, що спеціально до Дня села був проведений конкурс на кращу вулицю та кращу садибу селища. Староста села вручив таблички Володимиру Івашенку, Сергію Пархоменку і Анатолію Зуйкову.

Місцеві жителі та гості села переглянули святковий концерт. Перед глядачами виступили ансамбль «Веселка» Новосанжарського НВК, учасники художньої самодіяльності сільського Будинку культури та учні Зачепилівської школи. Приємним сюрпризом став виступ заслуженої артистки України Тетяни Садохіної та гурту «Ревізор».

Гостей заходу частували смачними короваями та козацькою кашею. На імпровізованій кухні готували Наталія Давиденко, Ольга Герасименко й Ірина Корнієнко. Свято продовжилося дискотекою. А по її закінченню відбувся святковий феєрверк.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації