Вхід | Реєстрація

Мости невдовзі відремонтують, за одну ділянку дороги ще змагаються

Мости невдовзі відремонтують, за одну ділянку дороги ще змагаються

Відповідно до запланованих ремонтних робіт дорожнього покриття на території Новосанжарського району, днями мають розпочати ремонт мостів через річки Ворскла і Оріль. А от хто освоюватиме 9,7 мільйона, виділених на ремонт дороги Нові Санжари — Нехвороща, стане відомо після аукціону.

27 вересня Новосанжарська райдержадміністрація на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук повідомила, що в районі продовжуються роботи з ремонту доріг місцевого значення. Зараз поточний середній ремонт дорожнього покриття проводиться на відрізку дороги Балівка — Клюсівка. На черзі — ще п’ять об’єктів для поточного ремонту і один — для капітального. Роботи фінансуються за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим.

У вівторок, 2 жовтня, голова РДА Сергій Бульбаха розповів, що ремонт автодороги Балівка — Клюсівка підходить до завершення. Здати об’єкт заважають погодні умови. Адже ні в суботу, ні у вівторок, коли йшов дощ, дорожники не працювали.

Згідно тендерних закупівель на площадці Прозорро, майже 8 кілометрів цієї автодороги ремонтує ТОВ «ДРСУ ПОЛТАВА» за 1 002 000 гривень.

Як пояснив Сергій Бульбаха, на черзі — поточний середній ремонт автодороги Нові Санжари — Нехвороща протяжністю 40 кілометрів. Вартість робіт — 9 693 388 гривень. Хоча тендерні процедури були проведені і переможця визначено, але 1 вересня ПП «ПОЛТАВАБУДЦЕНТР» подало скаргу на неправомірне рішення замовника про відхилення пропозиції від цього підприємства. Тепер на 3 жовтня запланований повторний аукціон. Свої заявки на участь подали ПрАТ ДП «Лохвицький шлях», ТОВ «ДРСУ ПОЛТАВА» та ПП «ПОЛТАВАБУДЦЕНТР».

— Також на днях має розпочатися ремонт мостів через річку Ворскла в Нових Санжарах та через Оріль у Нехворощі. Вартість ремонту першого — 1 475 500 гривень, другого — 2 005 500. Обидва тендери виграло товариство «ДРСУ ПОЛТАВА», — говорить голова РДА. — Сподіваємось, що міст у Нових Санжарах почнуть ремонтувати вже цього тижня. Головне, аби опади не заважали ремонтникам працювати.

Щодо капітальних ремонтів, то його проведуть на відрізку автодороги Супротивна Балка — Пащенки.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 жовтня 2018, 12:21 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації