Вхід | Реєстрація

Розмітку обіцяють нанести

Розмітку обіцяють нанести

До редакції почали звертатися читачі із проханням прояснити ситуацію зі станом дорожнього покриття на автодорозі Полтава — Олександрія. Автолюбителів цікавить питання, чому до цього часу на ній немає спеціальної розмітки. Адже із настанням осені і зменшенням світлового дня все частіше водіям доводиться їздити в темну пору доби. А без розмітки у таких умовах будь-яка дорога стає небезпечною.

Окрім того, у Кобеляцькому районі почали поширюватися чутки про те, що фінансування робіт із будівництва автомобільної розв’язки між дорогами Полтава — Олександрія та Дніпро — Решетилівка буде припинене через брак коштів.

Ці запитання ми переадресували керівництву Служби автомобільних доріг у Полтавській області. Нам надали офіційну відповідь, яку редакція друкує без змін і правок.

«Розмітка на автомобільній дорозі державного значення М-22 Полтава — Олександрія: ремонтно-будівельний сезон на державних автомобільних дорогах Полтавської області ще триває. Роботи на автошляху М-22 продовжуються. По завершенню сезону буде нанесена тимчасова дорожня розмітка.

Розв’язка на перехресті автодоріг М-22 Полтава — Олександрія та Н-31 Дніпро — Царичанка — Кобеляки — Решетилівка: будівництво розв’язки здійснюється в рамках державного інвестиційного проекту з розвитку автомобільної дороги Н-31 Дніпро — Царичанка — Кобеляки — Решетилівка. Реалізація проекту розрахована на 3 роки. Фінансування надходить зі спеціального фонду державного бюджету».

Прямо скажемо, дуже чіткою і конкретною таку відповідь назвати важко. Нібито, розмітку обіцяють нанести по закінченню робіт на автошляху між Полтавою та Олександрією. Але коли закінчаться ці роботи,  наразі невідомо. А за давньою і, здається, безсмертною українською традицією, кращою порою для проведення дорожніх робіт є зима.

А розв’язку, судячи із відповіді, можуть будувати ще три роки.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 жовтня 2018, 10:23 | Кобеляки | Суспільство
1. vov / 13 жовтня 2018, 20:29
А що планують з узбічями робити тиша? Посилання на exo.in.ua
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації