Вхід | Реєстрація

Запасливий наркоман

Запасливий наркоман

Більшість законослухняних громадян в осінній період займаються тим, що збирають урожай городніх культур і роблять на зиму запас капусти, буряків, картоплі та інших овочів. А ось меншість наших земляків — запасаються наркотиками.

Оперативники Кобеляцького відділу поліції провели санкціонований обшук помешкання 32‑річного жителя Кобеляцького району. За місцем проживання ймовірного підозрюваного поліцейські виявили та вилучили суху речовину рослинного походження, схожу на рослини конопель. Окрім того, поліцейські знайшли в чоловіка під час обшуку свіжозірвані кущі коноплі та пристрій для куріння.

Вилучену речовину та саморобний пристрій для куріння направлено на дослідження.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження частини 1 статті 309 («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту») Кримінального Кодексу України.

 

Немає акумуляторів, немає і зв’язку

Користувачі мобільного зв’язку досить часто скаржаться на те, що в певні дні він буквально зникає. У результаті, люди не можуть здійснити важливі для них дзвінки. У таких випадках громадяни вбачають причину в неякісних послугах.

Між тим, досить часто оператори телекомунікаційних компаній просто не в змозі забезпечити своїх клієнтів якісним стільниковим зв’язком. Причина досить банальна — у них крадуть елементи обладнання. У основному, злодіїв спокушають акумуляторні батареї, втасновлені на вишках стільникового зв’язку. Протягом року крадії десятки разів цупили батареї на вишках у Кобеляцькому, Новосанжарському, Козельщинському районах.


Автор: За матеріалами прес-служби Кобеляцького райвідділу поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 жовтня 2018, 16:17 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації