Вхід | Реєстрація

Провели хлопців до армії

Провели хлопців до армії

3 жовтня в приміщенні райдержадміністрації урочисто проводжали юнаків на службу в українській армії.

Під урочистий марш 9 новобранців вийшли на авансцену. Їх вітає заступник військового комісара Царичанського об’єднаного районного військового комісаріату, учасник війни на Сході країни, майор Анатолій Хоменко. Військовий проводить перекличку призовників. Хлопці — жителі Могилева, Бабайківки, Царичанки і Китайгорода.

До привітань Руслана Бараненка, Віталія Демченка, Івана Довганича, Романа Чічура, Артема Омеляна, Романа Сердюка, Олексія Плиску, братів Сергія та Андрія Кременчуцьких долучилися голова райради Світлана Горбачова та Олена Канто, начальник відділу організаційно–кадрової роботи райдержадміністрації. Побажав доброї служби хлопцям і голова ветеранів у районі Іван Петрушевський. З напутнім словом до майбутніх солдат звернувся протоієрей, клірик Свято–Покровського кафедрального собору отець Діонісій. Схвильовано виступила мама Алла Чічур, яка за традицією вручила хлопцям мішечки із землею, як пам’ять про рідну домівку.

До урочистих проводів готувалися і представники та відповідальні особи громад. Щирими словами вітали винуватців свята заступник Царичанського селищного голови Марина Журавель, могилівський очільник громади Валерій Дружко, заступник Китайгородського голови Людмила Тищенко. Вони дарували призовникам квіти і грошові винагороди.

Музичні вітання лунали від Сергія Сідака та Евеліни Мовчан. Наостанок прозвучали Гімн України і напутні слова ведучої Валентини Сергієнко.


Автор: Олена Маренич


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 жовтня 2018, 14:36 | Царичанка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації