Вхід | Реєстрація

Найкраще місце на землі

Найкраще місце на землі

Під таким гаслом мешканці села Михайлівка відзначали свій День села в суботу 6 жовтня.

Михайлівська сільська громада налічує жителів Гнатівки, Червоної Орільки, Заорілля та Михайлівки. Коли тут відбуваються свята, селяни залишають свої клопоти вдома і приходять до клубу слухати концерт. Так і цього разу. Великий зал був заповнений глядачами. Представники влади, як з громади, так і місцеві, дарували подарунки кращим із кращих. Були відзначені молоді сім’ї, у яких цього року народилося маля; родини, де відзначили 60 років подружнього життя; найповажніша жителька Гнатівки Варвара Чухно, 1919 року народження; матері з дітьми; іменинники; кращі квітникарі, господарі осель у номінації «Біла хатинка», «Затишний дворик», «Зелена стежина» та багато–багато інших. Чудовий концерт приготували аматори місцевої самодіяльності, на чолі з директором клубу Маргаритою Чистоклет. Глядачів, за традицією, між номерами пригощали українськими стравами, дехто пригощався і символічними 100 грамами.

Після концерту День села продовжився на подвір’ї. Там були накриті столи для односельців. Можна було поїсти безкоштовно плов і купити шашлик та ще багато іншого. Для всіх присутніх дітлахів організатори влаштували солодкий стіл із смаколиками. Бажаючі оглянули виставку робіт місцевих майстрів ужиткового мистецтва, посмакували тим, що було на «столі достатку». Потім Маргарита Чистоклет провела розважально–ігрову програму: конкурси для дітей та дорослих, аукціон з вагомими призами. А усі ці веселощі «приправляв» музикою і піснями співак Сергій Шуліка. Були і завзяті танці, і феєрверк. Як працюють михайлівці, так і гуляють!


Автор: Олена Маренич


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації