Вхід | Реєстрація

Вітали захисників Вітчизни

Традиційно до Дня захисника Вітчизни у міськвиконкомі відбувся урочистий прийом. Ветеранів Великої Вітчизняної війни, Збройних Сил, військовослужбовців, представників МВС та МНС привітав міський голова Андрій Матковський. Він згадав подвиги багатьох поколінь українських воїнів: захисників Полтавської фортеці, бійців, які боролися за свободу й незалежність батьківщини на полях Великої Вітчизняної, афганців. Повертаючись до років своєї юності, Андрій Матковський наголосив: армія і йому самому дала мужність, навчила дружити, бути патріотом.
Мер зазначив, що підтримка потреб ветеранів та військових сучасності завжди буде в центрі уваги міської влади. Він навів приклад: минулого кризового року за рахунок міського бюджету ветерани отримали 23 квартири, військовослужбовці – 10, правоохоронці – 24, працівники МНС – 3. Чотири квартири отримали афганці.
З кожним роком зростає фінансування програми «Турбота» (2009 рік – 4,9 мільйонів, 2008 рік – 4,7 мільйонів, 2007 рік – 3,4 мільйони). Поточного міська влада намагатиметься закласти коштів ще більше, пріоритетом буде підготовка до ювілею Перемоги та піклування про ветеранів.
Всі запрошені отримали подарунки, найзаслуженіших нагородили відзнаками територіальної громади. Відтак захисники Вітчизни насолодилися невеликим святковим концертом, у якому взяли участь естрадно-музичний центр «Вікторія», заслужена артистка України Наталія Сулаєва та інші.

Автор: www.meria.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 лютого 2010, 16:30 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації