Вхід | Реєстрація

Найкращу підготовку продемонстрували дашківські допризовники

Найкращу підготовку продемонстрували дашківські допризовники

Минулої п’ятниці старшокласники з дев’яти навчальних закладів Кобеляцького району марширували та стріляли з пневматичної зброї.

12 жовтня, напередодні Дня Захисника України та Дня українського козацтва, відбувся І етап обласної спартакіади серед допризовної молоді, яка навчається в школах І-ІІІ ступенів. Кілька років поспіль змагання приурочують саме цим державним святам.

До початку спартакіади керівники району, працівники військкомату та педагоги відвідали Алею Слави, де поклали квіти до пам’ятного знаку військовим, які загинули в зоні проведення антитерористичної операції.

Змагання школярів проходили на районному стадіоні «Колос». Вони розпочалися з параду відкриття. Державний Прапор підняли старший офіцер Віталій Кгаєвський та учень Іванівської ЗОШ Руслан Івченко. Учасників спартакіади привітала перший заступник голови райдержадміністрації Жанна Шевцова, голова районної ради Володимир Кішінський, військовий комісар Кобеляцького районного військового комісаріату Сергій Ніколаєнко. Посадовці вручили президентські відзнаки 19 військовослужбовцям та волонтерам Валентині Корецькій і Тамарі Бахтіяровій.

У спартакіаді взяла участь допризовна молодь із дев’яти шкіл та команда станції юних туристів. Старшокласники змагались у стройовій підготовці, розбиранні автомата Калашникова, спорядженні магазину, метанні гранати, стрільбі з пневматичної зброї.

За рішенням суддів, найбільше балів отримали учні Дашківської школи. Другими стали старшокласники Іванівської ЗОШ, третіми — Шенгурівської.

Окремо організатори відзначили учасників змагань, які показали найвищі результати з різних завдань.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 жовтня 2018, 11:55 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації