Вхід | Реєстрація

Доля чемпіонства вирішиться через два тури

Доля чемпіонства вирішиться через два тури

У неділю, 14 жовтня, відбулися матчі сьомого туру чемпіонату Новосанжарського району з футболу.

У ценральному матчі туру «Колос» зі Стовбиної Долини приймав соколовобалківський «СокОріль». Команди розійшлися за результативної нічиєї 2:2.

У решті матчів: «Темп» (Суха Маячка) — «Чиста криниця» (Драбинівка) — 2:10, «Чиста криниця-2» (Драбинівка) — «Гетьман» (Галущина Гребля) — 9:11, «Оріль» (Нехвороща) — «Маяк» (Малий Кобелячок) — 2:5. Залишилося лише два тури, у яких вирішиться доля чемпіонства.

 

«Стандарт» зазнає в Чутово поразки

Після кількох вдалих матчів у обласному футбольному чемпіонаті, цими вихідними новосанжарці привезли додому «0» очок.

У дев’ятому турі «стандартівці» побували в Чутовому. Перший тайм наші земляки повністю провалили, пропустивши три м’ячі. По перерві гра вирівнялася, але створити інтригу новосанжарцям не вистачило майстерності. Щоправда, у середині другої сорокап’ятихвилинки «стандартівці» скоротили розрив у рахунку. Відзначився Олександр Цимбал. Були моменти в Едуарда Гасанова, Артема Співака, Сергія Колодинського, але м’яч уперто не залітав у ворота господарів. Наприкінці гри наші футболісти пропустили четвертий гол.

Отож, гра закінчилася 4:1 на користь господарів із Чутового. Наразі команда посідає п’яте місце в турнірці, а тому в цьогорічному сезоні на «Стандарт» чекає виїзний матч у Зінькові та вдома з головобородьківським «Аргусом» із Машівки.

 

«Маяк» виступає в «Лізі чемпіонів»

Малокобелячківський «Маяк», який у минулому році переміг у чемпіонаті району, став учасником «Ліги Чемпіонів» області. «Маяківці» вдало стартували в першій виїзній зустрічі 1/8 фіналу, розійшовшись нічиєю в Бірках (Зіньківський район) з рахунком 2:2. За нашу команду відзначилися Олександр Пустовіт та Олексій Хмара. Матч-відповідь відбудеться в Малому Кобелячку в суботу, о 15:00.


Автор: Віталій БАРАНОВИЧ, представник спорторганізації «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 жовтня 2018, 14:20 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації