Вхід | Реєстрація

Привітання від Ігоря Рябеки та шурпа від Рушана Файзуліна

Привітання від Ігоря Рябеки та шурпа від Рушана Файзуліна

14 жовтня жителі Сухинівки відзначили державне свято з концертом та святковим столом.

Кожного року виконавчий комітет Сухинівської сільської ради спільно з учасниками художньої самодіяльності сільського будинку культури проводять заходи з нагоди Дня захисника України. Цей рік також не став виключенням.

Як розповіла завідувач будинку культури Валентина Бутиріна, вітальну програму розділили на блоки, аби охватити всі свята, що припадають на Покрову. Концертні номери готували місцеві артисти всіх вікових категорій.

Відкрила захід Валентина Бутиріна, яка привітала односельців зі святом Покрови. Сільський голова Ігор Рябека вручив жителю Сухинівки, учаснику бойових дій на сході України, Петру Хлистуну коровай. Усіх загиблих військових присутні вшанували хвилиною мовчання.

Далі розпочалась концертна програма. Усього артисти підготували більше 20 номерів. Пісенні композиції місцеві таланти виконували сольно, дуетами, квартетами. Традиційно, запальні пісні глядачам подарував гурт «Криниченька». Вокальні номери поєднувалися з танцювальними, які готували юні учасники колективу «Опен кідс». Також артисти порадували веселими сценками про козаків.

Депутат районної ради Ігор Проценко потурбувався про смачний сюрприз для сухинівців. По завершенню концерту всіх пригостили запашною шурпою, яку на прохання спонсора приготували Рушан Файзулін і Тетяна Янча. Святкування продовжилось запальною дискотекою.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 жовтня 2018, 11:19 | Кобеляки | Культура та освіта
1. orakul / 19 жовтня 2018, 16:18
Що воно таке ота «Покрова» і чому з великої букви пишеться?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації