Вхід | Реєстрація

Одні зривають замки, а інші пиляють ґрати

Одні зривають замки, а інші пиляють ґрати

Заздалегідь підготованих злочинців на шляху до пограбування не зупиняють ні навісні замки на дверях будинків, ні металеві решітки.

Протягом минулого тижня в Новосанжарському районі скоєно 10 кримінальних правопорушень. Усього ж до відділення поліції надійшло 111 заяв і повідомлень.

9 жовтня до поліцейських звернулася жителька Нових Санжар, яка працює медичною сестрою в одній із державних установ. Жінка розповіла, що з її робочого місця викрали мобільний телефон «Lenovo» червоного кольору, дві банківські картки та гаманець, у якому знаходились 1000 гривень. За цим фактом проводиться перевірка. Вирішується питання про внесення його до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією, передбаченою частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» — карається штрафом до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або позбавленням волі на строк до 3 років.

У неділю, 14 жовтня, до чергової частини Новосанжарського відділення поліції надійшло повідомлення від мешканця селища. Зі слів чоловіка, у період часу з 17:00 13 жовтня і до 8:00 наступного дня невідомі особи зірвали навісні замки та проникли до його дачного будинку в Лелюхівці. Звідти зловмисники викрали електронасос, шліфувальну машину, зварювальний апарат, шуруповерт, алюмінієвий бідон. Загальна сума завданих збитків становить 20 000 гривень. Вирішується питання про внесення до ЄРДР за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 ККУ «Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому» — карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.

Цього ж дня пограбування сталося в Стовбиній Долині. Місцевий підприємець, який є власником продуктового магазину, повідомив правоохоронцям, що в ніч на неділю злочинець спиляв металеві ґрати, розбив віконне скло та проник у приміщення. З магазину злодій викрав продукти харчування та алкогольні напої. Загальна сума завданих збитків становить 2000 гривень. Вирішується питання про внесення до ЄРДР за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 ККУ.


Автор: За матеріалами Новосанжарського відділення поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 жовтня 2018, 16:42 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації