Вхід | Реєстрація

У Нехворощі встановлять ваговий комплекс та відремонтують міст

У Нехворощі встановлять ваговий комплекс та відремонтують міст

Зі слів голови облдержадміністрації, ваги на відремонтованому відрізку дороги необхідні для того, аби контролювати вантажівки, що везуть вантажі цим автошляхом.

11 жовтня голова Полтавської облдержадміністрації Валерій Головко побував у Новосанжарському районі. Його зустріли голова Новосанжарської райдержадміністрації Сергій Бульбаха, директор «Агентства місцевих доріг Полтавської області» Олексій Басан, представники підрядника, голова Нехворощанської громади Юрій Мовчан.Також на зустрічі побувал голова Машівської РДА Юлія Середа, оскільки ремонтні роботи продовжуються за межами Нехворощі в бік Машівського району.

Посадовець перевірив, як виконуються ремонт дорожнього покриття автодороги О1714197 Селещина — Нехвороща — Лівобережна Сокілка — Світлогірське на території Нехворощі. Загальна протяжність відремонтованого автошляху становить 6,5 кілометра. Загальна вартість проекту — близько 50 000 000 гривень. Ремонтні роботи виконує товариство «Ростдорстрой». При проведенні робіт використовували метод холодного ресайклінгу. Роботи провели із підсиленням основи, асфальтне покриття замінили повністю.

Голова ОДА ознайомився з виконаним об’ємом робіт. Він пообіцяв, що дорогу ремонтуватимуть і в наступному році. На ці заходи планується виділити більше коштів, ніж у 2018‑му.

— Продовжимо цьогоріч роботи на мості, щоб зробити виїзд на Дніпропетровську область. Також плануємо зробити дорогу в сторону Нових Санжар та Селещини, але це на наступний рік, — прокоментував Головко.
Зі слів посадовця, у цьому році мають провести ремонт мосту через річку Оріль, а найближчими днями встановити ваговий комплекс для зважування вантажівок.

Як розповів директор Департаменту будівництва Полтавської ОДА Тимофій Голбан, далі дорожники планують рухатися в сторону Машівського району. А наступного року з’єднають Машівку, Нехворощу та Нові Санжари відремонтованим автошляхом.

Також Валерій Головко відвідав у Нехворощі спортивний майданчик, підготовлений для вкладання штучного покриття. Голова ОДА дав доручення вивчити питання передачі Нехворощанській ОТГ покриття для спортмайданчика.

— Ми на найближчу сесію винесемо питання передачі цій громаді штучного покриття, — додав посадовець.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 жовтня 2018, 08:57 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації