Вхід | Реєстрація

Олександра Живулька провели в останню путь

Олександра Живулька провели в останню путь

Минулої суботи перестало битися серце незмінного голови міської ради ветеранів.

Ветеран Другої Світової війни, Почесний громадянин Кобеляк пішов із життя на 95‑му році. Олександр Данилович народився 1 липня 1923 року в Миколаєві. Із травня 1943 року брав участь у Другій світовій війні. По завершенню бойових дій і до 1951 року проходив військову службу в Австрії. Протягом двадцяти років очолював Новосанжарський, Нехворощанський, Котелевський та Кобеляцький райвійськкомати.

Нагороджений Орденом Великої Вітчизняної війни, Орденом Богдана Хмельницького та багатьма іншими відзнаками.

Із 1987 року й до цього часу був незмінним головою міської ветеранської організації.

Поховали Олександра Живулька 21 жовтня на міському цвинтарі, поряд із дружиною.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 жовтня 2018, 14:19 | Кобеляки | Надзвичайне


1. Beri Mor / 25 жовтня 2018, 14:38
Царство Небесне.Оце дійсно Герой.Не те що теперішні,в засцяних шароварах,славлячі бандеру.
2. земеля / 25 жовтня 2018, 16:50
1.Beri Mor
«Царство Небесне.Оце дійсно Герой»


Как же тяжело было переживать развал страны за которую пролил кровь. Вечная Память.
3. Slavko / 25 жовтня 2018, 20:25
1.Beri Mor
«Не те що теперішні,в засцяних шароварах,славлячі бандеру»

Ну і лошара ж ! Серед лошар ти тоже герой, не сци!
4. Slavko / 25 жовтня 2018, 20:28
2.земеля
«Как же тяжело было переживать развал страны за которую»

Царство небесне вашій с рані ! Серп і молот - смерть і голод !
5. orakul / 25 жовтня 2018, 20:33
4.Slavko
«Серп і молот - смерть і голод !»

Ти хоч арихметику вчив? Подивись скільки населення було в Україні за часів СРСР і скільки лишилось зараз. Смерть і голод зараз. І щоб цього не так було видно, вони і вішають лапшу про страхіття за часів СРСР і ти їм підспівуш. Цікаво, чи робиш це від нерозуміння, чи за гроші?
6. Beri Mor / 25 жовтня 2018, 21:03
5.orakul
«и хоч арихметику вчив? Подивись скільки населення було в Україні за часів СРСР і скільки лишилось зараз. Смерть і голод зараз. І щоб цього не так було видно, вони і вішають лапшу про страхіття за часів СРСР і ти їм підспівуш. Цікаво, чи робиш це від нерозуміння, чи за гроші?»

Та імбецилам нічого не докажеш,в них Парубій-авторитет,що з них візьмеш...
7. orakul / 25 жовтня 2018, 23:42
2.земеля
«Как же тяжело было переживать развал страны за которую пролил кровь»

Да, земеля, ты прав. Это действительно так. Отмороженным в вышиванках этого не понять. Он жил в ВЕЛИКОЙ стране и за нее он воевал. На ту страну не плевали все, кому не лень и с ней все считались. А отмороженные патриоты живут в стране, которая хуже Зимбабве и которой не сегодня-завтра вообще не станет. И не станет ее исключительно через "патриотов". И очень правильно сказал товарищ Сталин о таких патриотах "Они лучшие попутчики наших врагов и злейшие враги своих народов". Если раньше я мог бы и сомневаться в правильности им сказанного, то сегодня согласен на все СТО. Сегодня все вылезло наружу. Прикольно, что они, эти поцреоты, до сих пор так ничего и не поняли.
8. Neznayko / 26 жовтня 2018, 07:05
От про таких, як цей Славко я й говорив, це зараз він "душу й тіло" рве за національну ідею, а тільки но вітер задує з іншого боку, буде згадувати пісень радянської доби...

А Олександру Даниловичу вічна память, справжня людина пішла у вічність...
9. Чудо Юдо / 26 жовтня 2018, 09:37
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
7.orakul
«И не станет ее исключительно через "патриотов"»

Я уже казав - країну просрали Оракули, які в 90-х сиділи, в небо плювали, поки її грабували, а тепер ці Оракули сидять в інтернеті і пишуть, що винне покоління, яке до розвалу не мало ніякого відношення. Бо бачте, це покоління, після Оракулів не зробило заїбість :)
А Олександру Даниловичу світла пам’ять. Дебелий дядько був, я вже думав і мене переживе... (ніякого сарказму, дійсно у чоловіка поважний вік був і все одно залишався активістом до самого кінця)
10. Beri Mor / 26 жовтня 2018, 13:05
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
9.Чудо Юдо
«Я уже казав - країну просрали Оракули, які в 90-х сиділи, в небо плювали, поки її грабували»

Може й так.Але просрали своє,що самі й побудували.А чого нічого створюють ті які народилися в 90-му та молодші?Може вже пора?А то і просирати не буде чого.
До речі зараз ще більше грабують (Одеський припортовий за копійки приватизують,Южмаш Ілон Маск рахуй уже спиздив,та багато іншого),то чого ж ваше покоління в небо плює коли йде такий грабіж?
11. orakul / 26 жовтня 2018, 20:51
9.Чудо Юдо
«в 90-х сиділи, в небо плювали, поки її грабували, а тепер ці Оракули сидять в інтернеті і пишуть, що винне покоління, яке до розвалу не мало ніякого відношення. »

Логіку вчи. Я вже тут сто ссилок давав на сталінський підручник. Ми ж жили під московською окупацією, в тоталітарній державі, яку ви навіть законом зрівняли із гітлерівською. То що ми могли вдіяти? По секрету скажу, що СРСР почали руйнувати з Москви за грощі ваших нинішніх хазяїв. А ви здобули незалежність. Різницю розумієш? І мало того, що ви у 91-му вибороли незалежність, так ви ще й революцію гідності вчинили. Розумієш наскільки більше перемог ви здобули? Ви скинули із України москальське ярмо. Ви тепер навід газу москальського не купуєте. Ви тепер і вугілля возите із Пенсільванії, аби не купляти його у окупанта. Та усіх здобутків і не перерахувати. Ви це таки не ми. І правильно тебе Берімор запитує, чого ж ви нічого не створюєте, чого нічого не будеєте, а тільки розвалюєте і нищите населення. Ви ж тепер вільні і ні від кого незалежні. Ви тепер у заборонених раніше вишиванках ходите. Українських пісень співаєте. Розмовляєте на забороненій у совку українській мові. В чом же дєло?
12. orakul / 27 жовтня 2018, 00:09
7.orakul
«патриоты живут в стране, которая хуже Зимбабве »

Зимбабве - это очень некорректное сравнение. Ошибся я. Извините меня, панове патриоты. Посилання на www.novosti.in.ua
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації