Вхід | Реєстрація

Кобеляцький район ліквідують

Кобеляцький район ліквідують

Новий адміністративно-територіальний устрій Полтавської області запропонувала група нардепів, і в парламенті вже зареєстрували законопроект «Про створення, ліквідацію та зміну меж районів Полтавської області». Серед його авторів і народний депутат від Полтавщини Андрій Река.

Законопроект пропонує новий розділ Полтавської області на чотири райони: Полтавський, Кременчуцький, Миргородський, Лубенський із адміністративними центрами, відповідно, у Полтаві, Кременчуці, Миргороді та Лубнах.

У обґрунтуванні законопроекту сказано, що на Полтавщині вже створено 46 із 59 запланованих ОТГ (об’єднань територіальних громад), і 30 % області входить у ОТГ, «а з урахуванням тільки сільського населення, яке отримує найбільше вигоди від процесу об’єднання, це більше 50 %».

Існуючі районні ради та райдержадміністрації з їхніми структурними підрозділами, а також районні підрозділи центральних органів влади, пропонується ліквідувати. Автори законопроекту вважають, що за таких умов існування районних рад та районних адміністрацій (у 25 районах) не є доречним та економічно ефективним.

Відповідно до Бюджетного кодексу України, ОТГ перебирають на себе майже всі повноваження, які належали до компетенції районних рад.

Основні ж повноваження, які мають здійснюватися на рівні районів — організація вторинної медичної допомоги.

Уже створено чотири госпітальні округи. На думку авторів законопроекту, задля ефективного їх функціонування та реорганізації закладів охорони здоров’я потрібно створити чотири райони (відповідно до існуючих госпітальних округів).


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 жовтня 2018, 16:48 | Кобеляки | Політика


1. Beri Mor / 27 жовтня 2018, 07:06
Та що там Кобеляцький район, ще пару років правління цієї влади,то всю країну ліквідують.

Змінено 27.10.2018, 07:19
2. orakul / 27 жовтня 2018, 08:57
1.Beri Mor
«ще пару років правління цієї влади,то всю країну ліквідують.
»

А я чомусь думаю, що її ліквідують після виборів. Її вже ніхто не зможе обєяднати хоч би хтось і дуже цього захотів і хоч би йому дали це зробити. Поцреоти попрацювали на славу.
3. Maksym / 27 жовтня 2018, 18:12
2.orakul
«А я чомусь думаю, що її ліквідують після виборів. Її вже ніхто не зможе обєяднати хоч би хтось і дуже цього захотів і хоч би йому дали це зробити. Поцреоти попрацювали на славу.»

Ну то давайте закладемось на пляшку коньяку, чи шо? Або ні, коньяк вже здорв`я не те, а келих справжнього вина ще печінка сприймає.
Я пропоную, якщо Різдво 2019-го (25 грудня) зустрічатимемо не у "єдиній і неподільній", а у якійсь «Маларосії» - вишлю вам літру домашнього вина, якраз до святкування Нового 2020-го року встигне. Тільки у Россію не дійде, одразу попереджаю.
Ну і якщо "чудесний світ новий" до того часу не прийде - то я вам скину свою адресу й контакти людини яка те вино робить.
4. Гнатович / 27 жовтня 2018, 22:08
3.Maksym
«Ну і якщо "чудесний світ новий" до того часу не прийде - то я вам скину свою адресу »

А доживёшь ли ты до того часу - вот в чём вопрос
5. Beri Mor / 27 жовтня 2018, 23:10
3.Maksym
«Я пропоную, якщо Різдво 2019-го (25 грудня) зустрічатимемо »

25-го різдво зустрічатимеш з піндосами,у нас Різдво-7 січня.

Змінено 27.10.2018, 23:11
6. orakul / 28 жовтня 2018, 07:37
4.Гнатович
«А доживёшь ли ты до того часу - вот в чём вопрос»

Та вони блін живучі. Це народ із-за них вимирає, особливо старі і хворі, хто не в змозі десь щось підзаробити. А з майданутих, як з гуся вода. Вештаються по усьому світу - то по польщах, то по фінляндіях, а є й такі, що в «рашку» подалися. От Селена десь пропала. Славила тут славила свободу і демократію і десь пропала. Ну якщо знайдеться у ляхів, то ще нічого, а якщо виявиться, що до москалів подалася, ото вже хохма буде.
7. Maksym / 28 жовтня 2018, 08:17
5.Beri Mor
«25-го різдво зустрічатимеш з піндосами,у нас Різдво-7 січня.»

Я звісно не професійний оракул, лише час від часу бавлюсь, але щодо Різдва - то згадаєте мої слова ще у цьому році, вже не кажу за двадцятий.
8. antibloger / 30 жовтня 2018, 06:41
Коли в борделі зменшується виручка - міняють не меблі..., на жаль Река цього так ніколи і не зрозуміє!
9. orakul / 30 жовтня 2018, 08:00
8.antibloger
«Коли в борделі зменшується виручка - міняють не меблі..., на жаль Река цього так ніколи і не зрозуміє!»

Та все він чудово розуміє. Оце "не зрозуміє" їм вигідне, воно мовби звільняє від відповідальності. Ну, тіпа, я ж не знав, я дурненький, простенький, із села і безграмотний. Та ні, як раніше казали "незнання закону не звільняє...". Він йшов у ВРУ щоб дерибанити цей бордель. Бордель буде зачинятися. Усі свідомі і несвідомі працівниці боделю розїхалися. Ну, тіпа, по виклику. Це таке собі наближення послуг до клієнта. Це ж добре. Це вільний ринок. Так у всьому світі. Європа. Місцевий клієнт у шароварах й так був не ахті який, а зараз клієнт пішов зовсім без грошей і вже й без шароварів. Поодинокі клієнти з грошима залишилися лише серед хвермерів. А що з них за толок. Ті, хто молодші їздять за екзотикою, на всякі там тайланди і малайзії. Там все дешевше, і там справжні гермафородити в борделях, а не якісь там марусі та катрусі. Гейропа! А ті, хто постаріші, то тим хоч їдь кудись, хоч не їдь. Дома воно якось і звичніше,і контингент знайомий і реанімація під боком..... А меблі з борделю на дрова підуть. СУГС.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації