Вхід | Реєстрація

Представили нового голову РДА

Представили нового голову РДА

У четвер, 25 жовтня, у залі засідань райдержадміністрації та райради на широкий загал представили нового голову Царичанської райдержадміністрації Руслана Буленка.

У цей день зібрався весь актив району, представники сіл, громад, силових структур, священництво. Виконуюча обов’язки голови РДА Олена Бакуліна надала слово заступнику голови обласної держадміністрації Дмитру Батурі, який, представивши очільника, зачитав розпорядження Президента України Петра Порошенка від 22 жовтня про призначення Буленка на посаду.

Руслан Буленок у своїй стислій промові коротко розповів про себе та свої принципи, якими керується в роботі. Руслан Віталійович народився, жив і працював у Дніпрі. Йому 47 років, одружений, має двох дітей. Має три освіти — економіст, держуправлінець та юрист. Багато років працював у Дніпровській міській раді. Там очолював управління у справах сім’ї та молоді, управління молоді, позашкільної освіти та національно–патріотичного виховання. З 2017 року був радником голови облради Гліба Пригунова з гуманітарних питань. Буленок вважає, що влада має бути для людей, а не люди для влади, і тому він, усвідомлюючи свою відповідальність, намагатиметься стати максимально корисним для громади. Він — прихильник сильної єдиної команди однодумців, з якою спільно вирішуватиме важливі питання життєдіяльності в районі. — Я готовий працювати разом, я не буду працювати замість, — наголосив новопризначений очільник.

Руслана Буленка тепло привітали голова райради Світлана Горбачова та депутат обласної ради Гошгар Мухтаров. Вони висловили сподівання на конструктивну співпрацю.

Нагадаємо, що нового голову РДА призначили на посаду з випробувальним терміном, про це йдеться у розпорядженні №178/2018 на сайті Президента.


Автор: Олена Маренич


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 листопада 2018, 12:09 | Царичанка | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації