Вхід | Реєстрація

У селищі працюватиме громадянин США

У селищі працюватиме громадянин США

Представник корпусу миру США стане частиною колективу селищної ради на два роки.

Минулої п’ятниці працівники Царичанської селищної ради познайомились із 23–річним Каргал Блей Джошуа Максом зі Сполучених Штатів Америки, який приїхав за програмою Корпусу миру США. Протягом двох років юнак буде жити і працювати в Царичанській громаді. Його робота буде пов’язана з інвестиціями та проектною діяльністю. Працюватиме над налагодженням діалогу влади з громадою, залучатиме молодь до активної співпраці на благо громади, навчатиме бажаючих англійської мови. Макс планує більш детально ознайомитись із процесами життєдіяльності ОТГ, познайомитись з місцевими цікавими людьми, культурою, звичаями, менталітетом нашого краю. Далі допомагатиме в розвитку громади та реалізації стратегічних завдань.

Представники Корпусу Миру в Україні — це добровольці, волонтери, які працюють у громадах у сфері розвитку молоді, освіти, економічного розвитку суспільства. Також волонтери працюють викладачами англійської мови, вивчають українську та російську мови, допомагають населенню втілювати інвестиційні проекти в себе в громадах та інше.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 листопада 2018, 12:35 | Царичанка | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації