Вхід | Реєстрація

Зниклу кобелячанку знайшли повішеною

Зниклу кобелячанку знайшли повішеною

Пошуки Світлани Дмитренко, яка минулий четвер пішла з дому і не повернулась, тривали чотири доби.

2 листопада у видання звернувся житель міста, який попрохав розмістити на редакційному сайті інформацію про зниклу кобелячанку Світлану Дмитренко. Чоловік розповів, що 1 листопада вона пішла з дому і не повернулася. Вірогідно, направилася в лісовий масив, що знаходиться між містечком і селом Жовтень. З нею могла бути собака рудого окрасу.

У перші два дні пошук зниклої жінки не приніс результатів. Тому до пошукових заходів вирішили залучити небайдужих містян. Інформацію про збір волонтерів у суботу поширили через соціальні мережі.

4 листопада, о 8 годині ранку, близько 40 кобелячан разом із місцевими рятувальниками зібралися на пошуки зниклої Світлани Дмитренко. Попередньо було вирішено шукати зниклу жінку в ландшафтному заказнику «Шарівка». Після години пошуків кобелячанку виявили повішеною на дереві неподалік від вулиці Лісне селище.

За фактом зникнення жінки працівниками Кобеляцького відділу поліції відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Тіло доставлене в Кобеляцьку ЦРЛ. Проводиться судово-медична експертиза.

Рідні Світлани Дмитренко дякують усім, хто долучився до її пошуків.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 листопада 2018, 10:55 | Кобеляки | Надзвичайне
1. Slavko / 4 листопада 2018, 17:19
Дивне місце. Хто не знає - поворот навпроти Кєші. Ще торік там нібито знайшли автомобіль убитого фермера, в якого забрали 40 мільйонів, тепер це. Ще до цих подій, відвідавши ті місця, я відчув, що там стало небезпечно, хоча раніше там бував часто і ніщо там ніколи мене не лякало. Тепер з"явилося безліч нових накатаних доріг, ліс спалений, скрізь риють пісок, ями засипають сміттям. А ще туди постійно цілеспрямовано їздять дорогі автомобілі, цілий рік. Нікого не лякаю, це просто такі мої спостереження і враження ще з минулого року. Питання - хто і навіщо туди їздить ?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації