Вхід | Реєстрація

У Миргороді на курорті жінка зістрибнула з мосту в річку

У Миргороді на курорті жінка зістрибнула з мосту в річку

листопада, о 19:08, на Полтавщині до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на території курорту Миргорода жінка стрибнула у воду із пішохідного мосту. Про це повідомляє ГУ ДСНС в Полтавській області.

Телефонувала до рятувальників випадкова перехожа, яка побачила як невідома підійшла до поручнів, перехилилася та стрибнула у воду.

Бійці ДСНС негайно виїхали на місце події. Жінка змогла допливти до бетонних поручнів конструкції моста та трималася за них.

За допомогою човна рятувальники дісталися до потерпілої, підняли її у човен та передали працівникам екстреної медичної допомоги.

Врятовану із діагнозом загальне переохолодження госпіталізували до міської лікарні. Причини, які спонукали її до такого вчинку невідомі, адже жінка відмовилася пояснювати, чому вона так скоїла.


Автор: Міський сайт Гребінка.com


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 листопада 2018, 11:01 | Миргород | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації