Вхід | Реєстрація

У центрі Нових Санжар знайшли снаряд

У центрі Нових Санжар знайшли снаряд

Боєприпас часів Другої світової війни виявила мешканка Нових Санжар.

6 листопада до Новосанжарського відділення поліції надійшло повідомлення від жительки селища про те, що вона виявила на своєму подвір’ї снаряд. Зі слів жінки, боєприпас знаходився по вулиці Першотравневій на приватному подвір’ї. Під час огляду місця події поліцейські виявили мінометний снаряд 120‑міліметрового калібру часів Другої світової війни.

Про небезпечну знахідку правоохоронці повідомили місцевих рятувальників. Після залучення спеціальної вибухотехнічної служби боєприпас вилучили.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 листопада 2018, 09:38 | Нові Cанжари | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації