Вхід | Реєстрація

Господарі — в будинку, а злодії хазяйнують у сараях

Господарі — в будинку, а злодії хазяйнують у сараях

Протягом останнього тижня до Новосанжарського відділення поліції надійшло 105 заяв і повідомлень, із них 13 — про вчинені кримінальні правопорушення.

31 жовтня до чергової частини поліції звернувся мешканець Соколової Балки, який розповів, що днем раніше, у період з 18:00 до 20:00, з його подвір’я викрали велосипед «Україна», коричневого кольору. Вирішується питання про внесення до Єдиного реєстру досудового розслідування за попередньою правовою кваліфікацією, передбаченою частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка», — карається штрафом до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або позбавленням волі на строк до 3 років.

Ідентичне викрадення такого ж транспортного засобу, щоправда, зеленого кольору і з жіночою рамою, сталося цього дня в Нових Санжарах. Близько 13:00 невідома особа заволоділа велосипедом, що знаходився поряд з будинком жителя селища.

1 листопада до поліцейських звернувся інженер ТОВ ОЗОНЕ «Лайф». Він повідомив, що вночі з вежі стільникового зв’язку, розташованої в селі Бондури, викрали електричний щиток.

Також у четвер про злочин поліцейським розповів житель Мушиної Греблі. Зі слів чоловіка, протягом семи місяців з його будинку та госпбудівель злодії винесли металевих речей вагою до 3 тонн. Загальна сума завданих збитків становить близько 20000 гривень. Вирішується питання про внесення цієї події до ЄРДР за попередньою правовою кваліфікацією, передбаченою частиною 3 статті 185 ККУ «Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому», — карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.

Цього дня в Нових Санжарах було вчинене ще одне кримінальне правопорушення. Вночі на територію приватного будинку проникла невідома особа, яка зірвала навісні замки у гаражі. З приміщення злочинець викрав бензинову косу, шуруповерт та бензопилку. Загальна сума завданих збитків становить 10 000 гривень. Вирішується питання про внесення події до ЄРДР за попередньою правовою кваліфікацією, передбаченою частиною 3 статті 185 ККУ.

Доки в Санжарах обкрадали приватні двори, у Зачепилівці зняли 11 метрів металевого паркану з території товариства «ВСЗ Екоутиль». Загальна сума завданих збитків становить 4000 гривень. А в Малій Перещепині господар будинку виявив, що в нього зникли плазмовий телевізор Samsung сірого кольору, Т-2 приставка, куртка чоловіча та інші особисті речі. Загальна сума завданих збитків становить 10000 гривень.

Наступного дня 56‑річна жителька села Велике Болото пішла до сараю поратись біля кіз, а їх звідти вночі хтось вивів. Злодії викрали дві дорослих кози чорно-білого окрасу.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 листопада 2018, 18:05 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації