Вхід | Реєстрація

Селищем снує банда вандалів?

Селищем снує банда вандалів?

Останнім часом у Нових Санжарах випадки варварського ставлення до майна громади досягли свого апогею.
Судіть самі. Розбиті ліхтарі біля районної бібліотеки, у центрі селища, грубі малюнки на дитячому майданчику в парку Перемоги, неодноразово зруйнована частина паркану на дитячому майданчику в районі Автоколони, викрадені дерева на Народній площі та біля «Кулиничів», потрощені лавочки й столи в зонах відпочинку, сміття і так далі. Цей список зіпсованого громадянами майна, що могло б ще довго слугувати громаді та її мешканцям, можна продовжувати.

За всіма фактами вандалізму Новосанжарська селищна рада подала заяви до правоохоронних органів.

Виникає питання: навіщо створювати щось нове, купувати, будувати, встановлювати, якщо все одно знайдуться ті, хто руйнуватиме. І не лише через власну невихованість, а ще й через безкарність, байдужість та мовчазну згоду інших, хто усе це бачить та не втручається.

Зрозуміло, що до псування майна причетні наші земляки, знайомі або сусіди.

Ми закликаємо свідомих жителів реагувати на подібні вандальні вчинки, а свідків — повідомляти поліцію, не бути байдужими, адже тільки так ми спільно зможемо запобігти їх повторенню.


Автор: Новосанжарська селищна рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 листопада 2018, 10:03 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації