Вхід | Реєстрація

20 листопада кобелячани здаватимуть кров

20 листопада кобелячани здаватимуть кров

У вівторок у районній лікарні відбудеться плановий забір крові.

Як повідомила медична сестра Ольга Вільхова, 20 листопада в Кобеляки приїдуть медики обласної станції переливання крові. Вони проведуть щоквартальний забір крові. Планується прийняти до 60 донорів.

— Охочих здати кров на потреби хворих доводиться шукати персонально, — говорить медик. — Для цього звертаємося в установи та організації, що працюють у місті. Цього разу донорами згодились бути працівники газової служби, поліції та ліцею. Є ї постійні донори.

Ольга Вільхова нагадала, що за один забір людина здає 350–450 грамів крові. Донорами можуть стати повнолітні, від 18 до 60 років, які мають добре самопочуття. Попередньо їх обстежать медики.

Бажаючим стати донорами необхідно попередньо звернутись за телефоном (066)422‑07‑29, Ольга Іллівна.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 листопада 2018, 14:19 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації