Вхід | Реєстрація

На ювілейну дату весілля можна замовити церемонію

На ювілейну дату весілля можна замовити церемонію

Таку послугу для всіх сімейних пар пропонують працівники відділу реєстрації актів цивільного стану.

— Для більшості людей дата створення сім’ї — одна з найщасливіших у житті. У цей день закохані наречені стають на весільний рушник, дають обіцянки пройти разом усі радості й незгоди. Радість із подружньою парою розділяють їхні рідні і друзі. Дату одруження сім’ї святкують щорічно, — говорить керівник Кобеляцького відділу ДРАЦС Ірина Бутко. — Віднедавна наша установа пропонує сімейним парам скористатись послугою «Ювілейне весілля». Для них працівники відділу організують урочисту церемонію. А подружня пара зможе пригадати ті почуття, які переповнювали їх у день весілля.

Як пояснила Ірина Бутко, послугу можуть замовляти як сімейні пари, так і їх рідні чи друзі. Вартість церемонії складає 174 гривні.

Також керівник відділу ДРАЦС зупинилась на статистичних даних щодо демографічної ситуації в Кобеляцькому районі за жовтень.

У минулому місяці народилось 15 немовлят: 7 хлопчиків і 8 дівчаток. Найпоширенішим чоловічим ім’ям стало Олександр, дівочим — Вероніка. Їх по два рази обирали батьки для своїх дітей. Щоправда, було і кілька рідковживаних імен. Тепер у районі живе хлопчик Річард та дівчинка Злата.

На весільний рушник у жовтні стали 14 пар. Наймолодшою виявились 19‑річний наречений та його 17‑річна супутниця життя. Статус досвідчених отримали 58‑річний чоловік та його 50‑річна кохана.

Протягом минулого місяця померли 74 жителі району. Із них у віці до 60 років — 23, старші — 51.

Працівники відділу ДРАЦС внесли три актові записи про розлучення та проставили дев’ять відміток за рішенням суду.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 листопада 2018, 09:14 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації