Вхід | Реєстрація

Сніжана стала Мадіною

Сніжана стала Мадіною

Це ім’я, поширене в Азії та Європі, для себе обрала жителька Новосанжарського району.

Як розповіла керівник відділу державної реєстрації актів цивільного стану Тетяна Пудло, усього протягом минулого місяця за зміною імені звернулося троє громадян. (До послуги «зміна імені» входять зміна імені, прізвища і по батькові — авт.)

Зі слів Тетяни Пудло, у жовтні в Новосанжарському районі народилось 12 дітей: 7 хлопчиків і 5 дівчаток. За реєстрацією малюка в пологовому відділенні Новосанжарської районної лікарні звернулася одна породілля. Цією послугою відділу батьки користуються безкоштовно. Для того, щоб зареєструвати немовля у лікарні, матері необхідно при собі мати свідоцтво про одруження і паспорти (свій та чоловіка).

За минулий місяць працівники Новосанжарського відділу ДРАЦС провели весільні церемонії для 12 новостворених сімей. Керівник відділу говорить, що в основному одружувались наречені у 30‑річному віці. Найдосвідченішою стала пара 54‑річного чоловіка, який повів під вінець 45‑річну наречену. А от у вересні були дві юні пари, котрі одружувались із дозволу суду.

Також цього тижня для сімейної пари, яка святкує «діамантове» весілля (40 років), працівники відділу ДРАЦС організували ювілейну церемонію.

Крім того, Тетяна Пудло зупинилась і на невтішній статистиці. У жовтні її колеги склали 8 актових записів про розірвання шлюбу. А населення району за природним показником і далі продовжує скорочуватись. Адже за місяць у останню путь провели 53 жителів району: 27 чоловіків та 26 жінок.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 листопада 2018, 09:13 | Нові Cанжари | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації