Вхід | Реєстрація

Свиней хоронять понад річкою

Свиней хоронять понад річкою
Померлі тварини досить великі

У неділю, 18 листопада, до редакції зателефонував житель Кобеляк. Він повідомив, що неподалік райцентру знайшов трупи кількох свиней.

Тіла тварин чоловік виявив під час пробіжки. Рухаючись понад берегом Ворскли, за кілька кілометрів від старого насипу для залізничної дороги, боковим зором чоловік помітив, що в кущах лежить щось велике. Наблизившись до місця, він зрозумів, що то туші свиней. Про свою знахідку бігун повідомив редакцію.

Виїхавши на місце, ми побачили тіла двох свиней, накриті тканиною. Загиблі тварини досить великі: не менше ста кілограмів кожна. Судячи із того, що трупи ще не пошкоджені дикими тваринами та воронами, до річки їх вивезли в цей же день або напередодні. Швидше за все, територія, на якій облаштували стихійний скотомогильник, знаходиться в юрисдикції Підгорянської сільради.

Про знахідку ми проінформували співробітників Держпродспоживслужби. У понеділок трупи тварин закопали. Біоматеріал відправили в Полтаву на дослідження. Але згідно із попередньою версією, мова у цьому випадку йде не про африканську чуму, а про банальне харчове отруєння.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 листопада 2018, 16:15 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації