Вхід | Реєстрація

Джулай замість Федана

Джулай замість Федана

20 листопада співробітникам Кобеляцького відділу поліції представили офіцера, який очолюватиме цей підрозділ. Поки що — тимчасово. Але, швидше за все, після виходу із відпустки Володимира Федана Сергій Джулай стане повноцінним начальником.

У рядах МВС — чергова ротація. Протягом тижня в Полтавській області були призначені кілька нових начальників райвідділів поліції. Не обійшлося без змін і в Кобеляцькому районі. 20 листопада особовому складу райвідділу представили підполковника поліції Сергія Джулая. Сергій Васильович керуватиме місцевими поліцейськими в статусі тимчасово виконуючого обов’язки. Але, швидше за все, невдовзі саме він стане начальником райвідділу.

Попередник Джулая, Володимир Федан, зараз знаходиться у відпустці. Володимир Іванович під час телефонної розмови повідомив редакцію, що, повернувшись із відпустки, буде оформлювати документи для виходу на пенсію за вислугою років.

До свого призначення в Кобеляки підполковник Сергій Джулай очолював Гадяцький райвідділ поліції. А перед цим керував поліцейськими в Семенівці.

Судячи із електронної декларації, поданої Сергієм Васильовичем за 2017 рік, особливих статків він не має. Родина володіє квартирою в Кременчуці. У 2017 році Джулай винаймав у Гадячі кімнату площею 53 квадратних метри, яка є власністю міста. Їздить Сергій Джулай на ВАЗ-21093, якою володіє його батько. Дружина теж працює в поліції. Протягом 2017 року Сергій Джулай отримав майже 150 тисяч гривень у вигляді заробітної плати, а також 1200 гривень як соціальну виплату.


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 листопада 2018, 19:51 | Кобеляки | Суспільство
1. arturwanga / 20 листопада 2018, 21:31
Може таки у нас появився шанс що в районi появиться нормальна працююча полiцiя
2. orakul / 21 листопада 2018, 08:28
1.arturwanga
« шанс що в районi появиться нормальна працююча полiцiя»

Ну ти і розсмішив. Добре що лише вранці прочитав, а то б усю ніч сміявся. Іде ротація перед виборами.
3. земеля / 21 листопада 2018, 11:06
2.orakul
« Іде ротація перед виборами.»


В Советское время прокуроры, судьи, нач. милиции и ряд др. должностных лиц в одном районе согласно закону имели право работать не более 5 лет. Потом отсылали в др. район.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації