Вхід | Реєстрація

Здав вторсировину — зробив довкілля чистішим

Здав вторсировину — зробив довкілля чистішим

Турботу про довкілля та навколишнє природне середовище потрібно прививати із самого дитинства. Саме для цього в Новосанжарському районі проводяться акції зі збору вторинної сировини, у якій беруть участь вихованці дитсадків і шкіл.

У жовтні–листопаді заклади дошкільної (Кунцівський, Лелюхівський), загальної середньої (Драбинівський, Маячківський, Руденківський, Нехворощанський, Крутобалківський, Соколовобалківський, Сухомаячківський, Малокобелячківський, Зачепилівський, Лелюхівський, Шедіївський) та позашкільної освіти (Новосанжарський будинок дитячої та юнацької творчості, станція юних натуралістів) активно долучились до акції. Діти зібрали та здали 763 кілограми пластикових пляшок, 3 654 кілограми макулатури, 7 кілограмів алюмінієвих банок, 75 кілограмів металобрухту.

Найбільш активними у зборі поліетиленових пляшок були Малокобелячківська ЗОШ, учні якої зібрали 144 кілограми, Драбинівського НВК (108), Лелюхівської ЗОШ (97); у зборі макулатури — Соколовобалківської (505), Маячківської ЗОШ (452), Драбинівського НВК (428).

Загалом одержано коштів у сумі 7 899 гривень, які будуть використані для потреб закладів освіти.


Автор: Микола БОНДАРЧУК, директор станції юних натуралістів


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 листопада 2018, 12:23 | Нові Cанжари | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації