Вхід | Реєстрація

У Кобеляках пограбували «Нову пошту»

У Кобеляках пограбували «Нову пошту»

Зникнення частини товарі та кількох тисяч гривень виявили працівники відділення.

Сьогодні, з самісінького ранку, кобелячани, які прийшли отримати свої посилки у відділення Нової пошти, що знаходиться у приміщенні видавництва «Кобеляки» дізналися про пограбування служби доставки.Як стало відомо з неофіційних джерел, вночі двоє зловмисників проникли у підвальне приміщення будівлі. Звідти вони змогли дістатися у одну із кімнат, що винаймає служба доставки «Нова пошта». За попередніми підрахунками крадії встигли винести частину товарів та близько 5000 гривень. Їх зафіксували камери відеоспостереження.

За повідомленням співробітником Кобеляцького райвідділу поліції за цією подіє порушено кримінальне впровадження за ч.3 статті 185 Кримінального Кодексу України. Наразі відділення служби доставки не працює.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 листопада 2018, 10:45 | Кобеляки | Кримінал
1. ИВЕН / 26 листопада 2018, 18:39
а де охорона----(даже ні в одному БАНКУ ЇЇ НЕ МАЄ-ЄКОНОМІЯ
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації