Вхід | Реєстрація

Поліцейські встановили можливих грабіжників «Нової пошти»

Поліцейські встановили можливих грабіжників «Нової пошти»

Зараз готуються матеріали і найближчим часом чоловікам повідомлять про підозру.  Нагадаємо, що 24 листопада кобелячани, які прийшли отримати свої посилки у відділення "Нової пошти", що знаходиться у приміщенні видавництва «Кобеляки», дізналися про пограбування служби доставки.

Як стало відомо з неофіційних джерел, вночі двоє зловмисників проникли у підвальне приміщення будівлі. Звідти вони змогли дістатися у одну з кімнат, що винаймає служба доставки «Нова пошта». За попередніми підрахунками, крадії встигли винести частину товарів та близько 5000 гривень. Їх зафіксували камери відеоспостереження.

Згідно повідомлення співробітників Кобеляцького райвідділу поліції, за цією подією відкрите кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

26 листопада поліцейські розповіли, що особи обох грабіжників установлені. У них виявлені викрадені зі служби доставки матеріальні цінності. Правоохоронці готуються відповідні матеріали і найближчим часом чоловікам повідомлять про підозру.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 листопада 2018, 22:42 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації