Вхід | Реєстрація

Крадіжку із приміщення «Нової Пошти» розкрили

Крадіжку із приміщення «Нової Пошти» розкрили

Зникнення частини товарів та кількох тисяч гривень виявили працівники відділення.

У суботу, 24 листопада, із самісінького ранку, кобелячани, які прийшли отримати свої посилки у відділення «Нової Пошти», що знаходиться в приміщенні видавництва «Кобеляки», дізналися про пограбування служби доставки. Як стало відомо з неофіційних джерел, уночі сталося проникнення в підвальне приміщення будівлі. Звідти злодій зміг дістатися в одну з кімнат, що винаймає служба доставки «Нова Пошта». За попередніми підрахунками, крадій встиг винести частину товарів та близько 5000 гривень. Його зафіксували камери відеоспостереження.

За повідомленням співробітника Кобеляцького райвідділу поліції, за цією подією порушено кримінальне впровадження за ч. 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Відділення служби доставки на один день призупинило роботу.

Уже в понеділок, 26 листопада, виконуючий обов’язки начальника Кобеляцького райвідділу поліції Сергій Джулай повідомив, що злочин розкрито «по гарячих слідах». Викрадене майно знайдене в ході санкціонованого обшуку в помешканні 26‑річного жителя Кобеляк. Йому буде оголошено про підозру.
Між тим, по місту вперто курсують чутки про двох злочинців. Працівники поліції пояснюють розбіжності в інформації тим, що провина одного із підозрюваних уже встановлена. Особу іншого встановлюють.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 листопада 2018, 10:06 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації