Вхід | Реєстрація

Стовбинодолинський «Колос» переміг у районному чемпіонаті

Стовбинодолинський «Колос» переміг у районному чемпіонаті

Команда Віталія Писаренка здобула лідерство в післяматчевих пенальті.

Цього року в груповому етапі чемпіонату Новосанжарського району з футболу, який тривав з квітня до листопада, не вдалося виявити переможця. Справа в тому, що «Маяк» із Малого Кобелячка і «Колос» зі Стовбиної Долини завершили сезон із однаковою кількістю очок. Тому, згідно регламенту турніру, перші дві команди зіграли «золотий матч».

Фінал чемпіонату проходив у Нових Санжарах. На гру зібралося багато глядачів, адже до цього матчу команди змагалися 8 місяців і на кону стояло звання чемпіона району.

Команди грали обережно, від захисту. «Колосяни» першими порушили правила у своєму карному майданчику і з 11‑метрової позначки рахунок відкрив Олександр Пустовіт. По перерві «маяківці» також сфолили в карному майданчику. Пенальті впевнено реалізував Владислав Авраменко — 1:1. Протягом основного часу переможця не вдалося виявити. Тому кращу команду визначали в 11‑метрових ударах. Вдаліше пробивали пенальті гравці «Колоса», які в результаті і перемогли в матчі.

Президент Віталій Писаренко і його команда повертають чемпіонство в Стовбину Долину після річної перерви. Узагалі, за останні 40 років «Колос» вдруге добивається вершини слави в новосанжарському футболі.

Навесні, перед відкриттям футбольного сезону, буде розіграно «Суперкубок району». За нього поборються чемпіон району «Колос» і володар кубка «Чиста Криниця» з Драбинівки.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 листопада 2018, 12:18 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації