Вхід | Реєстрація

Майже одноголосно

Майже одноголосно

У минулу неділю, 25 листопада, у селі Залелія Царичанського району відбулися вибори старости.

Маленьке село Залелія входить до складу Ляшківської об’єднаної територіальної громади. У неділю місцеві жителі обирали собі старосту. Особливістю виборів була їх без альтернативність. На посаду балотувався лише один кандидат — Володимир Тарабан.

Згідно із даними, оприлюдненими виборчою комісією, вибори відбулися. Бюлетені для голосування отримали 252 виборці. Всього на цій території проживають 568 громадян, які мають право голосувати. За те, щоб Володимир Тарабан став старостою, проголосували 240 чоловік. 12 бюлетенів комісія визнала недійсними. Проти не було жодного голосу.

Такі от унікальні вибори. Майже, як у СРСР.

Новому першому в історії залеліївському старості Володимиру Тарабану в цьому році випонилося 33 роки. Він народився в селі Канави Кобеляцького району Полтавської області. У свій час навчався в Канавській та Маячанській школах, СПТУ-43 (зараз — Аграрний ліцей), що в Кобеляках. Проживає в Царичанці. До останнього часу працював на підприємстві «Націонал Плюс». Навчається в Харківській державній зооветеринарній академії.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 листопада 2018, 18:32 | Царичанка | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації