Вхід | Реєстрація

«Арсенал» розгромив «Ворсклу»

«Арсенал» розгромив «Ворсклу»

Сьогодні у Києві на НСК «Олімпійський» полтавська «Ворскла» приймала лондонський «Арсенал» у рамках п’ятого туру групового етапу Ліги Європи. Матч в екстреному порядку перенесли з Полтави до Києва. Тренери «Арсенала» привезли до Києва далеко не найсильніший склад. Це могло створити додаткові шанси для полтавців, які приїхали за малореальним, проте бажаним позитивним результатом. Вболівальників залишили без живого видовища, але з шансами на диво.

«Ворскла» — «Арсенал» 0:3

«Ворскла»: Шуст, Артур, Даллку, Чеснаков, Пердута, Скляр, Шарпар, Ребенок (Саків, 85), Кулач (Кане, 72), Сапай (Карека, 36), Коломоєць.

Головний тренер: Василь Сачко.

«Арсенал»: Чех, Ліхтштайнер, Дженкінсон, Голдінг (Медлі, 60), Мейтланд-Найлз, Гендузі (Гілмор, 78), Ремзі (Сака, 68), Ельнені, Уіллок, Нкетіа, Сміт-Роу.

Головний тренер: Унаї Емері.

Голи: Сміт-Роу (11), Ремзі (27, пен.), Уіллок (41)


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 листопада 2018, 22:17 | Полтава | Спорт і здоров'я
1. земеля / 30 листопада 2018, 11:05
Самое обидно-печальное что Арсенал приехал не основным составом. А так бы раскатали как дворовых пацанов.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації