Вхід | Реєстрація

Центр надання адмінпослуг переходить у підпорядкування селищної ради

Центр надання адмінпослуг переходить у підпорядкування селищної ради

Таке рішення новосанжарські депутати прийняли на останньому сесійному засіданні.

28 листопада відбулась 15 сесія Новосанжарської селищної ради. Серед питань порядку денного депутати розглянули перехід Центру надання адміністративних послуг із підпорядкування райдержадміністрації до структурного підрозділу виконавчого комітету селищної ради.

Селищний голова Інна Коба пояснила, що працівники установи й надалі надаватимуть адмінпослуги фізичним та юридичним особам. Адреса Центру залишається незмінною: вулиця Центральна, 56. Установу продовжить очолювати Юлія Лобода.

Перехід Центру пов’язаний із вимогами законодавства. Оскільки в кожній громаді має працювати власний ЦНАП, який обслуговуватиме її жителів.

 

Упорядкуванням сміттєзвалища займатиметься «Екосервіс»

Також депутати надали дозвіл комунальному підприємству «Добрі руки плюс» створити дочірнє підприємство «Екосервіс», що займатиметься обслуговуванням сміттєзвалища в Зачепилівці.

Зі слів Інни Коби, вивезення твердих побутових відходів у Нових Санжарах покладено на дочірнє підприємство «Комунтех» комунального підприємства «Джерело». Упорядкуванням і розташуванням сміття займалось ДП «Добрі руки плюс». Обсяги реалізації підприємства досягли 1 000 000 гривень і воно стає платником податку. Для того, щоб не підвищувати суттєво ціну на розміщення побутових відходів, депутати створили дочірнє підприємство «Екосервіс» на базі комунального підприємства «Добрі руки плюс».

ДП «Екосервіс» отримало в розпорядження засоби з обслуговування полігону твердих побутових відходів загальною вартістю 2 631 882 гривні. До переліку входить сам полігон, трансформаторна підстанція, ваги, бульдозер і дві камери спостереження.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 грудня 2018, 11:25 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації