Вхід | Реєстрація

Зустрів ювілей на спортмайданчику

Зустрів ювілей на спортмайданчику

Минулими вихідними в спортивному залі Царичанської ДЮСШ відбулися змагання з футзалу серед ветеранів (40+), які присвячені 40–річчу ДЮСШ.

У змаганнях приймали участь три команди, які за коловою системою  боролися за кубок. Слід відзначити, що більшість учасників змагань являються випускниками Царичанської ДЮСШ, які тренувалися під керівництвом Миколи Романова та Дмитра Кібця.

Першими на майданчику змагалися ветерани села Могилів та села Китайгород.

Два тайми між цими командами точилася запекла боротьба, але фортуна удачі була на боці китайгородців. Вони перемогли могилівських ветеранів з мінімальною перевагою (11:10).

Після невеликої перерви розпочалася друга зустріч між могилівськими та царичанськими ветеранами.

У цьому матчі перемогу здобувають царичанські ветерани з рахунком 11:9.

У заключному поєдинку за І місце змагалися китайгородські та царичанські ветерани. У цьому дербі домінували царичанські ветерани. Поєдинок закінчився з рахунком 12:4 на користь царичан.
Команда–переможець нагороджена кубком, а команди–призери отримали грамоти.

Після церемонії нагородження лауреатів змагань вітання приймав представник китайгородської команди Олександр Алієв, якому нещодавно виповнилось 50 років. За вагомий особистий внесок у розвиток футболу на Приоріллі Олександр нагороджений пам’ятним кубком та грамотою Царичанського ФСТ «Колос» та районної федерації футболу.

На знімку — учасники змагань.


Автор: Володимир Тимошенко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 грудня 2018, 14:11 | Царичанка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації