Вхід | Реєстрація

Аварія, що ледь не призвела до непоправних наслідків

Аварія, що ледь не призвела до непоправних наслідків

1 грудня близько 13:00 у Кобеляках, на розі вулиць Михайлівська і Покровська, сталася дорожньо-транспортна пригода.

Фактично на перехресті з причепа вантажного автомобіля ДАФ, що рухався в напрямку вулиці Шевченка, висипались металеві листи. У цей момент назустріч фурі їхав легковик. При падінні металеві листи влучили автомобілю в колесо. Від удару авто розвернуло.

Ніхто з людей не постраждав. Авто зазнало мінімальних ушкоджень.

Листи з проїжджої частини прибрав екскаватор «Райавтодору».


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 грудня 2018, 18:17 | Кобеляки | Надзвичайне


1. Beri Mor / 1 грудня 2018, 20:00
Я б на місці водія легковика пішов в церкву,що поруч і поставив здоровенну свічку,за таке спасіння.А потім через дорогу магазин та влив би в себе пляшечку "Старого Кахеті" для зняття такого стресу.
2. Filon / 2 грудня 2018, 12:14
1.Beri Mor
«влив би в себе пляшечку "Старого Кахеті" для зняття такого стресу.»

А може без фанатизму? Ситуація дійсно стресова. Але пити шмурдяк. Краще - чаю. Або хорошої самогонки.
3. ИВЕН / 2 грудня 2018, 12:44
2.Filon
« Ситуація дійсно стресова.»


Це прямий доказ БЕЗДІЯЛЬНОСТІ нашихДПесників.....тільки від ЛЕВАДИ -знак 20 КМЧАС кілька пішохідних переходів(в тім місці також пішохідний перехід (А сьогдні в неділю ЦЕРКОВНА СЛУЖБА І ПОВНО АВТОМОБІЛІВ І МИРЯН)- ПРОСТО ДИВО що так обійшлося-------але......куди ж двляться ДПС -----їх як будто і немає -але коли хтось проїде на скутері без шльому- вони наче з під землі з1являються---та станьте ВИ (ДПС) хоть на деньок на цьому АВРФЙНОМУ відрізку -і годовий план буде виконано.....

за подальшіінцинденти-ВСЯ ВИНА НА СЛУЖБІ дотримання П Д Р-ГРІХ БУДЕ НА вас(служиві)........

а по місту як ЛІТАЮТЬ АВТО---ніякого контролю.....
все міняють КОРОЛІВ....
4. Beri Mor / 2 грудня 2018, 15:20
2.Filon
«Але пити шмурдяк. Краще - чаю. Або хорошої самогонки.»

Згоден,але хорошої самогонки теж уже не зробиш."Добробутівський" буряк з якого виробляють цукор обробляють гербіцидом мінімум 15 разів за сезон,в кагатах він аж світиться,про дріжджі я взагалі мовчу.Зостається чай,бажано липовий,бо магазинний теж шмурдяк.
5. Filon / 2 грудня 2018, 18:22
4.Beri Mor
«Згоден,але хорошої самогонки теж уже не зробиш."Добробутівський" буряк з якого виробляють цукор обробляють гербіцидом мінімум 15 разів за сезон,в к»

Ну 15 разів гербіцидом це ви перебільшили трішки. Можливо пестицидний обробіток і проводять стільки разів, але там і фунгіцидний й інсектицидний враховується. Але не суть.
От тут ми з вами і приходимо до розуміння, що міцний алкоголь не можна робити із цукру. Ну, хіба із тростини. Пшениця, ячмінь, кукурудза - наше всьо. Окрім того у нас сила силенна яблук, слив та багато чого іншого, що бродить. а КАхеті... НЕ знаю може мені не щастило, але тричі пробував - кошмар. Все завязую із алкогольною темою. А то адмін забанить і буде правий.
6. orakul / 2 грудня 2018, 19:27
С2Н5ОН. При бродінні відбувається хімічна реакція і при подальшій пергонці конденсуються легкі фракції, зокрема спирт. Долю штучних домішок ніхто тольком не вивчав. Так що дужче треба боятися продуктів із маркету а не самогонки. Тут колись був спец по самогонних апратах з ником "Шофер", от він би точно розказав.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації