Вхід | Реєстрація

Сергій Джулай оприлюднив номер мобільного

Сергій Джулай оприлюднив номер мобільного

Новий начальник поліції закликав жителів Кобеляцького району надавати інформацію про злочини та правопорушення. Надто — про представників так званої організованої злочинності. На його думку, подолати це зло можна лише спільними зусиллями.

Новопризначений начальник Кобеляцького райвідділу поліції Сергій Джулай у понеділок провів чергову прес-конференцію для ЗМІ. Для початку він ознайомив журналістів із цифрами, що свідчать про статистику розкриття злочинів.

За минулий тиждень 14 особам було оголошено про підозру у скоєнні злочинів. Один із підозрюваних є фігурантом у трьох епізодах, другий — у двох. До суду направлено дев’ять кримінальних справ. Відсоток розкриття всіх видів злочинів становить 38,7 %, тяжких — 34,3%.

Сергій Джулай прокоментував цифри:

— Багато це чи мало? Ми дивимось, у першу чергу, на нерозкриті злочини. Це у випадку, коли злочинці не понесли покарання, коли права постраждалих не були відновлена. Отже, нам є куди піднімати планку. Є над чим працювати. Ми націлені лише на максимальний результат.

Сергій Джулай розповів, що протягом тижня встиг об’їхати кілька сільських рад, поспілкуватися із керівниками органів місцевого самоврядування. Він не приховує, що одним із завдань, які виконувалися під час цих поїздок, є пошук можливостей і варіантів додаткового фінансування поліції.

Начальник райвідділу пояснив:

— Я вів перемовини із сільськими головами. Прохав про те, щоб депутати на сесіях прийняли і затвердили відповідні програми фінансування заходів з охорони правопорядку. Про що йдеться. По-перше. Необхідно максимально встановити камери відеоспостереження у всіх населених пунктах. Це є дієвим заходом як з профілактики правопорушень, так і допомагає розкривати злочини. По-друге. От давайте задамо собі просте питання. Якщо в поліцейських не вистачає коштів на придбання бензину, на ремонт автомобілів, то що вони змушені робити? Правильно — шукати кошти. Де і в кого їх шукати? Нормальний шлях — співпрацювати із громадами, із органами місцевого самоврядування. Якщо співпраці не буде, то… Хто ще може охоче «допомогти» поліцейським? Правильно — представники не зовсім легального бізнесу, а то й відверті злочинці. То давайте йти по правильному шляху.

Хочу наголосити, що побороти таке зло, як організована злочинність, у всіх її проявах, можна лише гуртом. Сил одних лише поліцейських не вистачить. Це — світовий досвід. Тому я звертаюся до всіх жителів Кобеляцького району із пропозицією об’єднати наші зусилля. Так, є інформація про існування в районі чогось подібного до організованої злочинної групи. Але без свідчень, без показів людей, без інформації про діяльність злочинців ми нічого їм пред’явити не зможемо. Тому прошу і закликаю — інформуйте поліцію про осіб, можливо причетних до злочинів або схильних до правопорушень, про викрадені речі. Є телефон 102. Зрештою, є соцмережі, де можна викласти інформацію анонімно. Можете телефонувати мені особисто. Думаю, що кредит довіри в Кобеляцькому районі я не втратив.

Сергій Джулай оприлюднив номер свого мобільного телефону — (067)260-43-84


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 грудня 2018, 14:56 | Кобеляки | Суспільство
1. Slavko / 7 грудня 2018, 20:10
Цікаво звучить. А чи допоможе мені пан Джулай в моїй справі про нанесені мені тілесні ушкодження, яка у Федана і Богуна ніяк не розслідувалась і навіть не повідомили про її закриття ?! Це ж якраз буде про банду ! Треба до Вас прийти на прийом - швидко стане зрозуміло, відпишусь тут же...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації