Вхід | Реєстрація

У Полтаві підняли прапор ВМС на підтримку український моряків

У Полтаві підняли прапор ВМС на підтримку український моряків

Біля будівлі міської ради Полтави сьогодні підняли три прапори, серед яких стяг військово-морських Сил Збройних Сил України.

Протягом останнього тижня подібна акція проходить по всі країні. Сьогодні ж до неї приєднався обласний центр Полтавщини.

“Ми хотіли привітати воїнів збройних сил України зі святом захисників, а також хочемо висловити слова підтримки морякам ЗСУ, які у даний час знаходяться у полоні. Ми підтримуємо акцію, яка проходить по всій країни”, – розповів ГО “Полтавське обласне товариство політичних в’язнів та репресованих“Анатолій Банний.

Окрім прапора ВМС були підняті також стяги Збройних сил України та міста Полтави.

“Після останніх подій у Керченській протоці громадськість виступила з ініціативою на честь хлопців, які перебувають у російському полоні, підняти прапор ВМС перед будівлею міської ради. Сподіваємося на якомога швидше повернення їх додому.

Полтава не перше місто, у якому проходила подібна акція. Раніше були Запоріжжя, Дніпро та інші міста”, – зазначив секретар міської ради Полтави Олександр Шамота.


Автор: «Новини Полтавщини»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 грудня 2018, 17:37 | Полтава | Суспільство


1. orakul / 6 грудня 2018, 18:12
Від віськово-морських сил залишився лише стяг. Як, до речі, і від ЗСУ, та і самої України, яку розвалюють і розтягують на очах
2. Sedoy / 7 грудня 2018, 08:37
1.Срочно в Росошинцях море копать
2.А почто они в полон сами поперлись?
3.Нарушители госграницы с каких пор стали именоваться пленными?
3. Чудо Юдо / 7 грудня 2018, 10:31
2.Sedoy
«3.Нарушители госграницы с каких пор стали именоваться пленными?»

Ваш телевізор каже що вони порушили кордон і ніхто не попереджав.
Наш телевізор каже, що не порушили і погранців РФ попередили.

Так що ці ваші ствердження це інфа з російського телевізора проти інфи з українського.
А насправді, потрібно знати у якій точці сталася стичка. І чи насправді був запит на прохід через пролив. Ви знаєте цю інфу? Ні? Тоді не треба такі тупі питання задавати.
4. Sedoy / 7 грудня 2018, 12:11
я ТВ не смотрю принципиально. Гугл в помощь. Переговоры выложены официальные. координаты есть. Воды даже не "крымские, а «докрымские» российские. И за две недели до конфликта такие же корыта спокойно провел лоцман...
5. Чудо Юдо / 7 грудня 2018, 12:57
4.Sedoy
«Переговоры выложены официальные. координаты есть. Воды даже не "крымские, а «докрымские» российские.»

Та Ви шо??
Ну давайте тоді про координати, раз ви аж настільки обізнані.
І що, ви по координатам на карту дивилися? тільки правда - дивилися?
А я подивився. Ось точка першого удара по буксиру(згідно із координатів, названих росіянами із оприлюднених переговорів):
Посилання на www.google.com

Ну і де там ваші "докримскіє російскіє води"? Не вірите мені? Знайдіть відео, послухайте координати і самі розкиньте на карту.
6. orakul / 7 грудня 2018, 15:12
3.Чудо Юдо
« І чи насправді був запит на прохід через пролив. Ви знаєте цю інфу? Ні? »

Ніяка інфа не потрібна. Провокація очевидна. кому вона на руку теж очевидно. Навіть кастрблеголові вже декілька місяців сами говорили. що буде введено ВС. щоб уникнути виборів. Я їм не дуже вірив, так як не вважав що вдадуться до такого нахабство. Але те, що пророчили самі каструлі таки сталося і нічого тут шукати якісь координати. Ось інфа із укроящика, де Пашинський говорить: "Ми всі свої дії, хочемо ми чи не хочемо, а повірте мені - я хочу, ми погоджуємо з нашими міжнародними партнерами Сполученими Штатами перш за все, тому що це єдина країна яка нам надала летальну зброю, та єдина країна яка хоч і не виконала будапештський меморандум, але і не кинула нас . напризволяще. І повірте мені, якби не США, то мабуть у нас уже Маріуполя і небуло б. Ми ввели правовий режим воєнного стану з декількома цілями. Перша ціль - міжнародна. Ми показали усьому світу, . що ми готові захищатись від агресії Росії. І повірте мені, ну це дуже ефективно виявилося. У всіх новинах всіх країн це було. І ви знаєте я може скажу таку річ контраверсійну, але якщо цей воєнний стан треба було ввести тільки для того, щоб Трамп принизив Путіна, як він сьогодні це зробив, то тільки для цього його треба ввести". Тобто, вони планували "показати усьому світу" І показали. і він же і признається, що перша ціль - міжнарода. Яка ще інфа потрібна? Все відверто. Коли він почав молоти лишнє, його навіть ведуча почала перебивати. (ток-шоу Право на владу від 29.11.2018, дивитися після 40 хв.)Посилання на www.youtube.com
7. orakul / 7 грудня 2018, 15:15
Шиза свідомих зашкалює. Як їх потім й лікувати? "«- Крым чей? – Украинский. - Катера з матросами отбуксировали куда? – В Крым. - Матросы где? – В российском плену. – Значит Крым чей?» Посилання на www.youtube.com
8. Beri Mor / 7 грудня 2018, 15:49
7.orakul
«Шиза свідомих зашкалює. Як їх потім й лікувати? "«- Крым чей? – Украинский. - Катера з матросами отбуксировали куда? – В Крым. - Матросы где? – В российском плену. – Значит Крым чей?»»

Значить Порошенко не такий уже й відвертий брехун,пообіцяв повернути українські кораблі в Крим-і повернув!

Змінено 07.12.2018, 15:52
9. orakul / 7 грудня 2018, 18:07
8.Beri Mor
«пообіцяв повернути українські кораблі в Крим-і повернув! »

Таки да, по логіці так виходить.
10. SashaSamokhina / 7 грудня 2018, 18:21
5.Чудо Юдо
«5. Чудо Юдо»

З кацaпами безглуздо сперечатися, тому що коли їх припираєш до стінки фактами, вони або нестямно волають "ви всьо врьотє" (не наводячи ніяких контраргументів), або мовчки зливаються. Їхня вроджена Ымперскость виключає таке поняття, як совість
11. orakul / 7 грудня 2018, 21:07
10.SashaSamokhina
«Їхня вроджена Ымперскость виключає таке поняття, як совість»

Поняття совісті від «кацапів» і прийшло і означає це слово Совместную Весть. "Весть свыше". А от у ваших хазяїв і в тих кого ви до влади привели, так таки да, взагалі такого поняття не має. і вони не соромлячись про це кажуть і вас цьому навчили, тому вам по барабану і братовбивча війна, яку вони розвязали для знищення українців. Свідомі ще й агітують за війну. блін. Яка тут совість.Посилання на www.youtube.com
12. Slavko / 7 грудня 2018, 22:25
11.orakul
«Поняття совісті від «кацапів» і прийшло і означає це слово Совместную Весть. "Весть свыше". А от у ваших хазяїв і в тих кого ви до влади привели, так таки да, взагалі такого поняття не має»

Б
13. Slavko / 7 грудня 2018, 23:19
11.orakul
«Поняття совісті від «кацапів» і прийшло і означає це слово Совместную Весть. "Весть свыше". А от у ваших хазяїв і в тих кого ви до влади привели, так таки да, взагалі такого поняття не має»

6ляdь, оракул, оце ти ватнік! Задорнова-клоуна надивився ? Що могло прийти від тих кацапів, коли усе у них украдене - історія, мова, сибір, нафта... Від них прийшло до деяких не слово (хіба що це матюк) а розуміння совісті та "мєнталітєт", який помилково стали називати "хохляцьким", а заразом і генетика з допомогою тих же самих сталінів-сралінів! Оце і є дійсно те, що прийшло : матюки, 6ляdство, "мєнталітєт", «просвєщонность» і т.п. Багато з чого спостерігається і в тебе, тому, що нести єресь про якесь міфічне братерство з кацапами може тільки або хворий, або просто тупий набитий ватнік ! Якщо ти дійсно за те "ісконоє братерство", а не за Україну, то тобі треба іти та шукати свою батьківщину де-інде ! Знищують нас чи не знищують, але ми і далі будемо її захищати, у тому числі і від "ісконих"!

Змінено 07.12.2018, 23:25
14. orakul / 8 грудня 2018, 08:18
13.Slavko
«а заразом і генетика з допомогою тих же самих сталінів-сралінів! »

Так і в тебе глюки із логікою, чи що? Ви ж тут усі розпиналися, що сякий такий Сталін найбільший ворог саме через те, що генетику заборонив а усіх генетиків розстріляв. А тепер он як виходить.
15. orakul / 8 грудня 2018, 08:34
13.Slavko
« то тобі треба іти та шукати свою батьківщину де-інде !»

Батьківщину тільки такі як ти можуть шукати або продавати, чи вибирати а потім голосити "Нашого цвіту по усьому світу". Ну прямо як оті сінайці. Ви з ними як наче рідня. Та воно й понятно, бо раз іхніми порадами живете, то іначе і бути не може. "Можна все на світі вибирати сину, Вибрати не можна тільки Батьківщину", - це колись таку пісню співали по радіві. Зараз вакарчуки, якого ви ще не дай бог в президенти оберете, і різні там потапи та левки дурки, такого й не знають, а значит і вам не співають. Біда, общим. Так от, моєю батьківщиною був СРСР, бо я в ньому народився. Ти хоч зрозумв про що я? Не можна матір вибирати, і плюндрувати теж не можна, якою б вона не була, бо вона тобі життя дала. Усікаєш? І коли, в кінці 80-х і на початку 90-х, нам почали доброжєлатєлі розповідати, яка мовляв мати така і сяка, поперідньо обмазавши її сажею і багном, , то розумна людина повинна б була задуматися, а навіщо мені про це кажуть? З якою ціллю? А ви не думали а тупо повірили і піддалися зомбуванню. От тепер і "маємо те, що маємо".
16. orakul / 8 грудня 2018, 08:49
13.Slavko
«Що могло прийти від тих кацапів, коли усе у них украдене - історія, мова, сибір, нафта»

Чи не в тебе вони часом Сибір украли? А ти хоч вникав, звідкіля твоя мова взялася? Моя бабуся не вміла ні читати ні писати і таких було в селі 99 відостків. Писарь був першим парубком на селі. І якби Тарас Шеченко не поїхав вчитися до москалів, якби перед тим його москалі не викупили у пана, то не було б і Шевченка. якого ви тіпа шануєте, але не читаєте. Це я до того все це написав, що українська мова була як діалект колись втраченої єдиної мови усіх словян і навіть дословянского періоду. І була вона як усна мова в народі. Не було української мови в письменах, бо ніхто й писати на вмів. І любий філолог тобі це підтвердить, якщо він не упоротий і не читав вятровичів і всяких там фаріоншів. Найбільше збереглося старинної мови у російські мові хоча б тому, що на ній писали документи, казки і т.п.
17. orakul / 8 грудня 2018, 08:57
Ти дай мені перелік українских казок. Я от написав навмання "українські народні казки" і читаю підряд "Аби гроші — гріха не буде, Багач та хлопець із села Розумовичів, Батько та син, Бідний гуцул і старий опришок, Бідний Іван і попадя, Ведмідь відганяє мухи з цигана, Вівчар, пан та його внук, Вітрячок та польова миша, Вовк і бузьок, Вовк і кобила, Вовк і козенята, Вовк і чапля, Вовк та вовчиця. Ну це як колись сміялися про "один палка три струна". Що бачили, про те й казка. Та ще й москальське, як зараз кажуть, імя Іван в назву втерлося. Зрада чи що? Де казки з глибоким філософським змістом? Де казки масштабу пушкінських, де типу Руслан и Людмила? Де вони? Їх тупо нема. Оце тобі і вся казка про те, як українці Чорне море копали. Слухай своїх казкарів і далі. Та ти почитай хоча б байки Глібова, і, якщо не сліпий, то побачиш, що більша їх половина «зідрана» у Крилова.
18. orakul / 8 грудня 2018, 09:08
Ось тобі декілька цитат про мову. «Подлинно же славяне задолго до Христа и славяно-русы собственно до Владимира, письмо имели, в чем нам многие древние писатели свидетельствуют» ( В.И. Татищев 1696-1750)
«…сам народ словенский и язык простираются в глубокую древность» (М.Ломоносов)
«Язык наш славянский есть язык первобытного мира, древности НЕЗАПАМЯТНОЙ» (Платон Лукашевич). Лукашевич, між іншим, тіпа українець, дружив із Гоголем, закінчив Ніженську гімназію. Але його біла в тім, що він "Большую часть жизни он посвятил поиску доказательств выдвинутой им маргинальной теории, что язык древних славян был языком всего первобытного сообщества." Через це його зробили ду.рнем,затерли і ніде не згадують, аби не привернути уваги народу до правди. А правда в тім, що "язык древних славян был языком всего первобытного сообщества". І якщо свідомі б зняли каструлі з своїх голів, то вони б побачили що в такому твердженні нема нічого дивного хоча б тому, що у їхньому "святому письмі" яке їм іудеї підсунули як істину і яке воин все одно не читають, прямо написано про те, що на землі колись була одна мова.
19. orakul / 8 грудня 2018, 09:30
13.Slavko
« а заразом і генетика»

Я вже тут сто разів писав і ссилки давав на професора Кльосова і академіка Толочко, якого вятровичі і К запресували і вигнали з роботи аби він не казав правди. Послухай обох і якщо вавки в голові не має ,то поймеш, що генетично і історично - ми один народ.
13.Slavko
«Знищують нас чи не знищують, але ми і далі будемо її захищати, у тому числі і від "ісконих"!
»

Ну ти ж наче не селена, в тебе ж здраві мислі були, ну, наприклад, про мінтів. Ти таки звернися по своему питанню до новго начальника і побачиш, що він не кращий від старого. Це вже пішов в сторону від головного. Так таки нас нищать. І нічого ти вже не захистиш. Ти хоч розумієш, що без територіі, тобто без землі, держав не буває? А землі тут вашої ніколи не було, ви самі від неї відмовилися. Це не я таке кажу, а таке кажуть ваші кумири. Ось вони вам вже ще новішу історію написали. Ти наівно думаєш, що Київ то українське місто? Думаєш що його заснували Кий,Щек і Хорів та сестра їх Лебідь, памятник яким ще встигли поставити саме за совка, і який тепер поламали? Так хрен ти вгадав. Київ заснував еврей Песах. Поняв ти хоч це? І хрен вам на рило усім свідомим поцреотам. От до чого призволять ваші ігри з історією. Догралися, тепер мацу плямкайте, якщо ще вам її дадуть. Думаєш нафіга Філон усі їхня свята у ЕХО піарить? Та щоб потроху звикали. Посилання на www.youtube.com
20. SashaSamokhina / 8 грудня 2018, 09:57
13.Slavko
«13. Slavko»

Не зачіпайте ви того Оракула, заради бога! Навіть коли до нього ніхто не звертається, він пише розгорнуті коментарі. Якщо спробувати розібратися, що він хоче сказати, можна зламати мозок. А якщо почати з ним ще дискутувати - гілка буде безнадійно заcраною його потоком свідомості без усяких фактів та відповідей на прямі питання. Це дідок на пенсії, який дивиться і читає виключно російські і ватні новини, повністю відірваний від реальності і живе у своєму вигаданому маленькому світі. Коментарі тут для нього єдина розрада і можливість відчути хоч якусь свою значущість. Мені його в якійсь мірі шкода, але треба ж намагатися дотримуватися інформаційної гігієни
21. Slavko / 8 грудня 2018, 10:46
20.SashaSamokhina
« Це дідок на пенсії, який дивиться і читає виключно російські і ватні новини, повністю відірваний від реальності і живе у своєму вигаданому маленькому світі. Коментарі тут для нього єдина розрада»

Згоден. Я йому пишу, щоб інші ватніки бачили ще й правду окрім його часто ватної єресі. Може, все-таки, серед них ще остались не безнадійні та хоч трошечки прозріють. Він, схоже, безнадійний. Я намагаюсь із ним не дискутувати..
22. Sedoy / 8 грудня 2018, 11:48
5.Чудо Юдо
«Ось точка першого удара по буксиру»

Это точка попытки задержания, куда бравые герои уже драпали, не отвечая на требования остановиться, ибо ДО ТОГО нарушили границу. А «мирный» проход с расчехленными пушками и снарядами в патронниках - это что? не провокация? Тупите дальше, диагноз безнадеги...
23. orakul / 8 грудня 2018, 14:06
20.SashaSamokhina
«можна зламати мозок»

Зламати можна лише те, що працює.
20.SashaSamokhina
«намагатися дотримуватися інформаційної гігієни»

Інофрмаційна гігієна полягає в тому, щоб не споживати всяке дірьмо, так щедро продуковане вятровичами, фаріонами, ніцоями і іншими поцреотами.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації