Вхід | Реєстрація

Новорічні концерти і для дітей, і для дорослих

Новорічні концерти і для дітей, і для дорослих

Щоправда, відбудуться святкові заходи в тому випадку, якщо районне керівництво дозволить скористатись Центром культури і дозвілля.

29 листопада відбулося засідання виконавчого комітету Кобеляцької міської ради. На ньому обговорили план відзначення новорічних свят, присутні дізналися вартість землі в центрі міста та скільки йде на утримання міських навчальних закладів.

Міський голова Олександр Копелець повідомив присутнім, що встановленням новорічної ялинки займатиметься Міська сервісна служба. Дерево погодився продати місцевий житель за 3000 гривень. Крім головного атрибута, міськрада придбає прикраси: мішури, гірлянди і шари. Солодкі подарунки для дітей уже замовили. Їх вручатимуть у міській раді учням, які показали високі результати в навчанні. Для цього заклади освіти мають визначитись зі списками дітей. 22 грудня відбудеться новорічна вистава для дітлахів, де їм вручать подарунки. 29 грудня запланований концерт для жителів міста. Щоправда, очільник міськради пояснив, що заходи пройдуть у тому разі, якщо районне керівництво дозволить орендувати РЦКД.

Під час розгляду питання щодо продажу земельної ділянки секретар виконкому Олександр Ломаков розповів, що згідно з даними районного відділу Держгеокадастру в Полтавській області, за мінімальною експортною оцінкою квадратний метр землі в центральній частині містечка коштує від 900 гривень. При цьому, за інформацією працівників усе тієї ж установи, у центрі Біликів землю оцінили в 425 гривень. Олександр Копелець додав, що в наступному році міськрада планує зробити оцінку землі.

Також члени виконкому розглянули заяви, що надійшли від установ, що функціонують у райцентрі, та місцевих жителів. Зокрема, батьківський комітет дитсадка «Золотий півник» звернувся з проханням придбати у групи парти і стільці.

Міський голова наголосив, що подібні звернення надходять не вперше. Після закінчення новорічних свят буде створена робоча комісія, яка обійде всі навчальні заклади, що подавали заяви, аби визначитись, кому дійсно потрібна допомога.

— Бюджет міста — 8 000 000 гривень, — говорить очільник міськради. — А на дитсадок «Золотий півник» у рік витрачається більше 5 000 000, на «другу» школу — 14 600 000, а на «першу» — дев’ять із лишнім мільйонів. Тому треба розібратися, де, шо, як і куди витрачається.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації