Вхід | Реєстрація

Рада підтримала припинення дружби із Росією: як голосували депутати Полтавщини

Рада підтримала припинення дружби із Росією: як голосували депутати Полтавщини

Законопроект підтримали 277 депутатів Депутати Верховної Ради України підтримали припинення Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Росією.

За законопроект проголосували 277 народних обранці. Згідно з документом, Україна припиняє дію договору з 1 квітня 2019 року. Законопроект передбачає відмову від продовження договору, дія якого спливає 31 березня 2019 року. Договір про дружбу між Україною і Росією був підписаний 1997 року, нині є чинним. Він, серед іншого, передбачає, що сторони «поважають територіальну цілісність одна одної і підтверджують непорушність існуючих між ними кордонів», а також «будують відносини одна з одною на основі принципів взаємної поваги до суверенної рівності, непорушності кордонів, мирного врегулювання спорів, незастосування сили або загрози силою». Документ уклали на 10 років – у 2008 році його дію автоматично продовжили.

Щоб припинити дію договору, Україна має офіційно сповістити Росію не пізніше ніж за 6 місяців до закінчення чергового десятирічного періоду – тобто до жовтня 2018 року. МЗС України зробило це у вересні. Як же проголосували за припинення договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Росією депутати з Полтавщини:

Руслан Богдан За

Юрій Бублик За

Костянтин Жеваго Не голосував

Костянтин Іщейкін За

Сергій Каплін Відсутній

Олег Кулініч За

Андрій Река За

Юрій Шаповалов За


Автор: Альона Душенко, «Кременчугский ТелеграфЪ»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 грудня 2018, 11:56 | Полтавщина | Політика
1. orakul / 14 грудня 2018, 19:09
От і думайте, хто у нас кому слугує. Що кидається в очі, за підсумками голосування в Вреховній Раді, так це те, що хитропопі олігархи і просто хитрі від народження і претендуючі на те, щоб їх пришелепуваті знову обрали у ВРУ і в президенти, не висловили свого категоричного ставлення до розторгнення договору. До таких відноситься Жеваго, Йуля, Рабинович, Мураєв і т.п. Вони або не голосували, або були відсутні, або утрималися. А їх пришелпуваті холуї і просто тупо свідомі поцреоти проголосували "за". Проти розторгнення договору із можливих кандидатів в президенти проголосували Бойко та Вілкул. От такий розклад. Приведу тут одне висловлювання Трампа «Ладить с Россией — это хорошо, и те, кто не дружат с Россией, — очень глупые люди». (Д.Трамп) Це було опубліковано не в "рашці", і не на "кісєльТВ",- як кажуть свідомі, а в газеті The Gardian. Так що по Трампу - керівнику країни, на яку свідомі моляться і якій лижуть, і в якої побираються, і по логіці ті, хто проголсував «за» розірвання договору, не просто "глупые", а "очень глупые"
2. orakul / 14 грудня 2018, 19:38
Така вийшла зрада з боку Трампа. А тепер приклад зради з боку ЕС. Може у мене тугувато з англійською мовою, тому мою можливу помилку прошу поправити. Я звертаюся до усіх викладачів англійської мови, до усіх очільників всіляких курсів инглишу і соросових, і інших грантоїдських, і просто кустарів заробітчан на ниві репетитортсва, а також до їх випускників і учнів, які замість читати Гоголя, Толстого і Достоєвського в оригіналі вирішили не жаліючи батьківських коштів таки років за десять завчити з десяток фраз тіпа fuck you, forever, Oh, my God, аби виглядати англійцем чи американцем, виносяи нічні горшки полякам. Така длинна передмова до того, що сайт Єврокомісії поширив інформацію про надання гуманітарної допомоги в 4 млрд євро сходу України, ну тобто сєпарам, як кажуть свідомі. Але головний прикол в іншому. На сайті пишеться не про окуповані рашкою райони, а про неконтрольовані державою райони. "Нове фінансування дозволить нам надавати домогу в неконтрольованих державою районах, де гуманітарна ситуація залишається дуже складною". Ось вам оригінальний текст "The new funding will allow us to provide assistance in the non-government controlled areas where the humanitarian situation remains very difficult" і ссилка на сайт . Перекладіть краще, плиз. Де там селени, славки і дони?Посилання на europa.eu
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації