Вхід | Реєстрація

Де вигідно купувати ламінат для дому?

Де вигідно купувати ламінат для дому?

Ламінат є широко поширеним матеріалом для підлоги. Велике розмаїття просто вражає, можна підібрати моделі, що імітують натуральне дерево, кераміку або паркет. Він виділяється великою кількістю позитивних якостей та не викликає проблем в укладанні та догляді. Якщо ви врахуєте всі особливості та підберете правильного продавця, то зможете заощадити на покупці.

 

Від чого залежить вартість матеріалу?

Ціна безпосередньо залежить від класу, який визначає стійкість до стирання, міцність. Якщо ви бажаєте купити ламінат максимально вигідно, придивіться до 21 або 23 класів.

Матеріал складається з декількох шарів:

  1. Основний.

    Є опорним і виготовляється з ДВП.
  2. Декоративний.

    Розташовується поверх основного, малюнок може бути найрізноманітнішим, відповідний під всілякі дизайнерські ідеї.
  3. Захисний.

    Складається з акрилової смоли, пам'ятайте, що товщина покриття залежить від класу.

Не забувайте, що ламінат не призначений для приміщень з високим рівнем прохідності, тому передпокій не найкраще місце для укладання даного матеріалу. Якщо ви маєте в своєму розпорядженні грошовими коштами, тоді найкраще купувати ламінований матеріал. Якщо ви шукаєте спосіб заощадити, тоді вам підійдуть більш дешеві варіанти.

 

Де знайти дешевий ламінат?

В першу чергу не варто поспішати. Спонтанні покупки далеко не завжди виправдовуються, адже ризик нарватися на брак або підробку занадто великий. Відвідайте кілька магазинів, і не йдіть в перший-ліпший. Досить часто магазини надають великі знижки, як правило, це моделі зі старих колекцій, продавці це роблять, щоб звільнити місце для нових. Розпродажі бувають вигідними, а варіанти підлогового покриття просто вражають якістю і зовнішньою привабливістю.

Також, заощадити можна за рахунок опту. Наприклад, ви можете домовитися з сусідами або знайомими, і здійснити оптову закупівлю. Ще одним варіантом є спеціальні сайти для спільних покупок.

Бажаєте купити ламінат високої якості та за демократичними цінами? Інтернет-магазин «Еніта» надає широкий вибір оригінальних і незвичайних моделей на будь-який смак. Всі позиції супроводжуються докладним описом, тому кожен покупець має повне уявлення про те, що збирається придбати. Завдяки широкому розмаїттю, ви обов'язково підберете оптимальний варіант, що відповідає вашим вимогам і гармонує з інтер'єром.

Для здійснення замовлення залиште заявку на сайті або передзвоніть менеджеру самостійно. Якщо ви сумніваєтеся у власному виборі, наші фахівці нададуть кваліфіковану допомогу, відповідять на всі питання і підберуть відповідний варіант. Швидка і своєчасна доставка проводиться по Києву та іншим містам по території України.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 грудня 2018, 11:08 | Полтавщина | Суспільство
1. victor001 / 13 грудня 2018, 14:25
Дякую за корисний матеріал. Перейшов на сайт, дійсно кайфовий інтернет магазин.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації