Вхід | Реєстрація

Тариф на водовідведення підняли вдруге за рік

Тариф на водовідведення підняли вдруге за рік

Перше подорожчання відбулось у січні, а останнє — у грудні.

Із 5 грудня комунальне підприємство «Полтававодоканал», що надає в Кобеляках послуги з водовідведення, підняло вартість тарифу. Підставою для цього стала  Постанова Національної комісії №1397 від 13 листопада 2018 року, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Відтепер мешканці багатоквартирних будинків сплачуватимуть за 1 кубічний метр використаної води 10,908 гривні, для містян, які проживають у приватному секторі, встановлений тариф — 10,368 гривні. Востаннє вартість послуги підприємство підвищувало в січні цього року. У порівнянні з попереднім тарифом, ціна за транспортування кубометра використаної води зросла на 1 гривню.

Представники Кобеляцької філії «Полтававодоканал» розповіли, що загалом вони обслуговують у місті 1076 абонентів. У квитанціях за грудень їм обрахують використані кубометри води за перші чотири дні за старим тарифом, а з 5 по 31 число — за новим.

З усіх питань, які виникають у абонентів «Полтававодоканал», можна звертатись за номером телефону 4–10–41, з мобільного — (05343)4–10–41.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 грудня 2018, 11:17 | Кобеляки | Фінанси
1. orakul / 13 грудня 2018, 14:00
Ти диви пля, які в Польтаві бульгактера, аж до десятої долі копійки порахували. О пля "учет и контроль". Куди там «комунякам» з ленінами сталінами. Оце блін, де там селена. Одне не пойму, чому в приватнім секторі виходить на 54 копійки дешевше? Це тіпа з другого поверху важче падати?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації