Вхід | Реєстрація

Працівники самоврядування відзначили професійне свято

Працівники самоврядування відзначили професійне свято

Захід пройшов у Новосанжарському центрі культури і дозвілля.

7 грудня в Нових Санжарах відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування. На захід у Центрі культури і дозвілля зібрались сільські голови, депутати районної та сільських рад, делегації територіальних громад, ветерани самоврядування та представники трудових колективів.

Із професійним святом присутніх поздоровили перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Постольник та голова районної ради Геннадій Супрун.

Наталія Постольник подякувала депутатам місцевих рад за співпрацю, адже саме вони представляють інтереси територіальних громад і визначають політику місцевого розвитку:

— У нас є проблеми і не всі місцеві обранці в повній мірі розуміють відповідальність, покладену на них громадою, але я вірю, що здоровий глузд переможе і ми, нарешті, досягнемо порозуміння і діятимемо спільно та злагоджено. Адже ми здатні вирішити будь-які найскладніші завдання.

Геннадій Супрун зазначив, що значний внесок у становлення і розвиток місцевого самоврядування громад району зробили колишні посадовці, які зараз перебувають на заслуженому відпочинку.

Після поздоровлень посадовці вручили грамоти кращим працівникам органів місцевого самоврядування. Далі винуватці свята переглянули концертну програму, яку для них підготували артисти центру культури і дозвілля та самодіяльні колективи району.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації