Вхід | Реєстрація

До прибирання снігу у Полтаві підключили важку техніку

До прибирання снігу у Полтаві підключили важку техніку
У Полтаві тривають роботи із вивезення снігу. Першочергова увага комунальних служб зосереджена на центрі міста. Вже очищено Жовтневе кільце з Корпусним парком, Театральна площа, вулиці 1100-річчя Полтави, Чапаєва, частково Жовтнева і Шевченка.
На цю годину відбувається вивезення снігу з вулиці Котляревського (на фото).
Також окремі приватники скидають сніг із дахів будинків. Адже талий сніг разом із льодовою кіркою сповзає і падає униз на тротуар.
Як повідомив голова прес-служби Полтавського міськвиконкому Віктор Кикоть, важка техніка працює у цілодобовому режимі. За останні 48 годин комунальники разом із іншими підприємствами та організаціями вивезли 268 машин снігу.
За рекомендаціями екологів вивозять сніг на вулицю Артема, тупик вулиці Південної та за завод ГРЛ. Справа в тому, що сніг із полтавських вулиць перемішаний із піщано-соляними сумішами, а тому потенційно становив би небезпеку у випадках, коли б цей сніг вивезли до річки, в парк, або лісосмуги. Окрім цього, комунальники не мають права вивозити сніг за межі Полтави. А у визначених трьох місцях сніг з міських вулиць, розтанувши, не завдасть шкоди водоймам, зеленим насадженням чи садибам.


Автор: Ян ПРУГЛО, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 лютого 2010, 14:20 | Полтава |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації