Вхід | Реєстрація

Школярі відпочиватимуть два тижні

Школярі відпочиватимуть два тижні

У понеділок на апаратній нараді в голови райдержадміністрації обговорили підготовку та проведення зимових шкільних канікул, новорічних і різдвяних свят у закладах освіти.

Як розповіла начальник відділу освіти Наталія Коваль, 18 і 19 грудня до Дня Святого Миколая заплановано ряд заходів у дитсадках і школах. Наступної середи гуртківці Будинку дитячої та юнацької творчості проведуть захід «Ходить світом Миколай».

Із 26 по 29 грудня в школах відбудуться новорічні свята: 11 вечорів для старшокласників та 108 ранків для учнів середнього і молодшого шкільного віку. 21 грудня в інклюзивно-ресурсному центрі для дітей із особливими освітніми потребами запланована програми «До Нового року».

Навчальний процес у школах триватиме до 28 грудня. Більше двох тижнів, до 14 січня, діти перебуватимуть на канікулах.

— Районне новорічне свято відбудеться 28 грудня, — говорить Наталія Коваль. — Його відвідають 650 обдарованих дітей та дітей пільгових категорій. — Під час канікул діти теж не сумуватимуть. Для вихованців БДЮТ проведуть майстер-класи гуртків образотворчого мистецтва та виготовлення сувенірів, конкурс щедрувальних колективів. Гуртківці візьмуть участь у конкурсі-фестивалі «Полтава збирає таланти». Різні заходи готують і працівники станції юних туристів. У дитячо-юнацькій спортивній школі відбудуться турніри з футзалу, волейболу, пауерліфтингу і баскетболу.

Для забезпечення дітей подарунками буде використано майже 83 000 гривень з місцевого бюджету та 100 000 спонсорських коштів.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 грудня 2018, 10:14 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації