Вхід | Реєстрація

Вихованці Віктора Білорибця відзначились у трьох турнірах

Вихованці Віктора Білорибця відзначились у трьох турнірах

Протягом останніх двох тижнів кобеляцькі команди різних вікових груп стали призерами та переможцями обласних змагань із футболу. До ігор юних спортсменів готували тренери Віктор Білорибець і Василь Петренко.

28 листопада в Полтаві міська федерація футболу проводила традиційний турнір пам’яті Івана Горпинки. У ньому взяли участь хлопці 2010 року народження, які навчаються в Кобеляцькій дитячо-юнацькій спортивній школі.

Як розповів тренер футболістів Віктор Білорибець, ці змагання стали першими для зовсім юних спортсменів. У груповому етапі «Лідер» унічию (0:0) зіграв проти новосанжарської команди та полтавського колективу «Золотий орел», а також виграв 2:0 у «Ворскли». Зайнявши друге місце у своїй підгрупі, кобелячани поборолись із «Молоддю» за «бронзові» медалі турніру. Основний час завершився за рахунку 1:1. Тому переможця визначали в серії післяматчевих пенальті. Тут краще себе проявили кобелячани, які забили три голи і пропустили один.

Воротаря «Лідера» Івана Гуєвського визнали кращим голкіпером турніру, оскільки він не пропустив у іграх жодного м’яча. Тренери полтавської «Ворскли» зацікавилися юним спортсменом і виявили бажання залучати його в команду.

 

Школярі вперше виграють обласну спартакіаду

4–5 грудня в Лубнах відбулась обласна спартакіада з футболу серед хлопців 2002–03 років народження. Ці змагання вважаються одними з найпрестижніших для школярів. Підтвердженням цього є той факт, що для участі кожна команда збирає кращих своїх спортсменів. Наприклад, за Лубни виступали юнаки, які постійно тренуються в клубі «Ворскла» і спортивному інтернаті «Молодь».

Кобеляцька команда була укомплектована хлопцями 2003 року народження, які на рік були молодші за своїх суперників. Вихованці Віктора Білорибця здолали 3:1 представників Гребінки та 2:1 — колектив із Карлівки, а потім унічию (2:2) зіграли проти зіньківців.

У фіналі кобелячанам протистояли господарі поля. Їх наші спортсмени з легкістю переграли 6:0. Кращим бомбардиром спартакіади організатори визнали Артема Кірсанова.

За всю історія цих змагань нашим школярам вперше вдалося посісти перше місце в області.

 

Кубок Бичкова поїхав у Кобеляки

7 грудня за ініціативи Федерації футболу Полтави відбувся турнір пам’яті футболіста і тренера Віктора Бичкова. У ньому змагались спортсмени 2007 року народження. Кобеляцький «Лідер» здолав усіх суперників без жодного пропущеного м’яча у свої ворота. У груповому етапі «лідерівці» перемогли одноліток із Чутового з рахунком 9:0, з Карлівки — 8:0 та полтавської «Ворскли» — 2:0.

— У фіналі ми зустрілись зі своїми постійними суперниками — полтавською «Молоддю», — говорить тренер. — У попередніх зустрічах вони щоразу зазнавали від нас поразки. Цього разу сценарій не змінився. Щоправда, полтавські спортсмени цілили не стільки по м’ячеві, як по ногах. На щастя, обійшлося без травм. У результаті, ми перемогли 2:0.

Гравець «Лідера» Максим Бершак визнаний кращим бомбардиром турніру.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 грудня 2018, 19:15 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації